Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA MLADE

Uskoro istječu prijave za Ljetnu školu bioetike u Šibeniku: Evo gdje se prijaviti

pixabay
21.06.2023.
u 01:00

Ljetnu školu organizira Svjetski savez mladih Hrvatske, a svi zainteresirani trebaju se prijaviti do 26. lipnja na internetskoj stranici

Pravo na život, pobačaj, priziv savjesti, umjetna inteligencija, kontrola populacije, međunarodno posvojenje te javni nastup samo su neke od tema koje će biti predstavljene mladima na Ljetnoj školi bioetike i ljudskih prava koja će se održati od 31. srpnja do 6. kolovoza u Šibeniku.

Ljetnu školu organizira Svjetski savez mladih Hrvatske, a svi zainteresirani trebaju se prijaviti do 26. lipnja na internetskoj stranici. Sam program u ljetnoj školi sastoji se od predavanja, debata i treninga javnog nastupa, a mladi će uz to imati priliku za druženje i upoznavanje. Na ovogodišnjoj školi neki od predavača su Marina Novina, Goran Lojkić, Kristijan Sedak, Luka Poslon.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Prvi leteći tanjur s ljudskom posadom poletio u Kini: Polijeće i slijeće okomito, a može doseći do 50 km/h

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije