Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primanje mita
Povratak na članak

USKOK podigao optužnicu protiv Širića, Djedovića i Šprajcera

Epilog je to višemjesečne akcije USKOK-a koja je otpočela ubacivanjem ozvučenog pouzdanika, bivšeg predsjednika Hajduka Hrvoja Maleša.

Komentari 9

ĆA
ćaćaća
22:28 05.07.2012.

ovo je samo jedan od dokaza da je hns neregularna liga..i da pobjeđuju uvijek oni koji delegirju suce..

VL
AN
Antioh
22:51 05.07.2012.

E moj Širkane, iskreno si me razočarao

VL
BA
bajbok11
22:55 05.07.2012.

Čim se jajduk riješio Maleša eto optužnice. Sad mirno može sjest na klupu svjedoka pokajnika i iznjeti svoj prljavi veš kao i svojih predhodnika.

VL
Avatar Topgen
Topgen
23:23 05.07.2012.

Zao mi je ali moram reci da ovaj Siric ima lopovsku facu.

VL
Avatar billybull
billybull
06:43 06.07.2012.

je li dinamo i dalje prebogat i pre pokriven da se istrazuje? nikome ne pada u oci da je prosijecni nogometni klub iz bivse drzxave odjednom postao neprikosnoveni prvak?...svi smo glupi, ili u cemu je problem?

VL
Avatar tkozna
tkozna
08:01 06.07.2012.

HNS gubi bitku,ispada iz Vlade? Kako znam,? SDP se okreče prema HSS-u jer su pristali na lokalnoj razini na uvjete HSS-a. Vrlo brzo slijede novi izbori, Pročelnik KKŽ uz pomoć Župana Korena za nos vukao cijelu Hrvatsku, pravosudje i ostalee kandidate u ime HSS-a. Sud je nakon 3 godine donio odluku da je nezakonito primljen i da je nezakonito radio na mjestu Pročelnika u Koprivničko križevaćkoj županiji, sada su ga ponovno primili po istoj proceduri.Župan KKŽ je bio i ostao Županom unatoč što je HSS izgubio večinu u Županiji. Visoki dužnosnik SDP Bagarić zaposlio kćerku pravnicu u jos nepostoječi Koprivnički kampus. He he he! I sada vi meni recite tko je ovdje lopov a tko čist. Naravno lopovi su u zatvoru!

VL
RB
rudimir bombardirovic
08:27 06.07.2012.

Da se ima volje, sad bi lako Mamića uništili, jer pola Osijeka zna da je Mamić određeno vrijeme dolazio u Osijek da bi "delegirao" suce koji će suditi dynamu, i također je davao Osječkom klubu "poticaje", da protiv "određenih" klubova daju sve od sebe, a da u isto vrijeme , ne budu "ažurni", protiv dynama. To je pokušao sa još jednim klubom, što je rezultiralo odlaskom trenera, kojemu su stizale prijetnje da šuti, taj čovjek više se ne bavi sportom.

VL
VO
vojvo
08:49 06.07.2012.

sada če poslije suđenja hajduk proglasiti zločinačkom organizacijom koja je kupovala , prvenstvo , kupove i suce , a ko zna što če još sve iziči na vidjelo kako je radila ta zločinačka organizacija

VL
Avatar broz
broz
10:21 06.07.2012.

Bravo za Maleša,da se jednom ovoj bandi stane na kraj.Zar nije sramota godinama biti među deset reprzentacija svijeta,a ne ima jednu garnituru svojih sudaca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.