Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun u haciendi

Ušetao u policiju: Pripuzova sina izbo u napadu ljubomore?

Hacienda (1)
Dusko Jaramaz/PIXSELL
20.08.2012.
u 16:36

Ivan Pripuz oporavlja se u Općoj bolnici Šibenik, a policija zasad ne želi reći je li Kolobarić uhićen

Josip Kolobarić (24) koji se sumnjiči za napad na Ivana Pripuza (31) nakon bijega sam je u ponedjeljak došetao u policiju u Vodicama i predao se. Policija Kolobarića sumnjiči za pokušaj ubojstva Ivana Pripuza, sina Petra Pripuza, vlasnika tvrtke C.I.O.S. i nećaka Zorana Pripuza, inače jednog od optuženika u procesu tzv. zločinačkoj organizaciji. Sve se dogodilo u noći na nedjelju u vodičkoj diskoteci Hacienda tijekom Severinina koncerta kada je Pripuz uboden nožem u trbuh.

– Ne mogu ništa komentirati do završetka kriminalističke istrage pa ni to je li uhićen ili nije – uobičajeno šturo izjavila je Marica Kosor iz šibenske policije. Ivan Pripuz u trbuh je uboden u noći na nedjelju oko tri sata, a vrlo je brzo prevezen i hospitaliziran te operiran u šibenskoj bolnici. Smješten je na jedinici intenzivnog liječenja šibenske Opće bolnice i izvan je životne opasnosti. O motivima napada na Pripuza policija danas nije htjela službeno govoriti pa tako ni potvrditi špekulacije da je motiv napada ljubavni trokut.

Obračun dvojice poznanika koji se kreću u krugovima tzv. zlatne mladeži dogodio se u VIP loži vodičke diskoteke, a sam napad navodno nitko od zaštitara nije vidio. Mlađi Pripuz policiji je otprije poznat po prometnim nesrećama u alkoholiziranom stanju, a široj javnosti po vezi sa srbijanskom starletom Sorajom Vučelić.

>>Na koncertu izboden sin kralja otpada Ivan Pripuz

Komentara 14

UF
ufrm
18:07 20.08.2012.

Krugovi zlatne mladezi - koja terminologija, dok roditeljima nitko nista ne moze ili ne zeli dokazati. I onda se drzava cigani oko placanja PDV-a kumicama na placu.

DU
Deleted user
18:37 20.08.2012.

Sada me interesira kojem sucu ili advokatu ili nekoj visokopozicioniranoj faci pripada tip koji je napao pripuzovog jadnička. Jer sada su vlasti na sto muka kako osuditi nekoga iz tvz zlatne mladeži?? Dali da mu dadu da ode studirati uu Švicarsku, ili da ga zatvore u kućni pritvor. UF koja dilema.

DI
duncan_idaho
17:00 20.08.2012.

Kakva pevaljka, takva i publika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije