Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eksplodirao plin

Urušila se zgrada u Francuskoj! Dvoje poginulo, 9 ozlijeđeno

francuska,urusavanje zgrade (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
28.04.2013.
u 13:08

Nesreća se dogodila u 11.20 sati u Reimsu, a eksplozija je potpuno uništila 10 apartmana u četverokatnici. Ozlijeđeno je devet osoba

Dvije su osobe poginule, a devet ih je ozlijeđeno u urušavanju stambene zgrade u francuskom gradu Reimsu koje je uslijedilo nakon eksplozije plina.

Nesreća se dogodila u 11.20 sati, a RT piše da je eksplozija potpuno uništila 10 apartmana u četverokatnici te da je područje evakuirano zbog bojazni od curenja plina i mogućnosti druge eksplozije. Na mjestu događaja su spasilačke službe i 100-njak vatrogasaca koji tragaju za preživjelima. Strahuje se i da je broj žrtava mnogo veći.

Gradonačelnik je potvrdio da je eksplozija bila ''izuzetno jaka'' te da se tijela preminulih još nalaze ispod ruševina.

>>Kolaps zgrade i u Indiji: Urušio se krov bolnice, deseci zarobljeni

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije