Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragutin Lesar:
Povratak na članak

'Upućivanjem ZOR-a u Sabor ministar Mrsić vrši pritisak na sindikate'

Da je postojala iskrena namjera ministra da moguće sporove oko ovog zakona razriješi on bi to učinio prije upućivanja ZOR-a u saborsku proceduru, tvrdi Lesar

Komentari 3

JE
Jež
18:28 03.02.2014.

evropljanin, a ima li u europi ovakvog silovanja demokracije?Tema je preozbiljna,za mnoge životna i dok slušate ovog čovjeka,vi pravednici,vi koji živite od svog rada,uvijek ćete čuti riječi istine.Riječi koje ne žele slušati a još manje živjeti oni koji su na vlasti,koje ste birali i koji bih nama trebali biti u službi. Samo od zadovoljnog radnika najviše je koristi za sve.Ne vraćajmo radnike u robovlasništvo jer povjest nas je trebala nečemu naučiti.

VL
EV
evropljanin
14:57 03.02.2014.

lesar je obican populist.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.