Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ilegalno ušli u rh

Upucan dok je s prijateljima krao drva. Ubojstvo ili nesretni slučaj?

\'08.03.2009.....Zagreb...gra......Dubravkin put,tuskanac.Posjecena suma .Photo:Marko Prpic/Vecernji list\'
Marko Prpić/Pixsell
23.07.2012.
u 22:49

Budući da su u incident bili umiješani samo bosanskohercegovački državljani, hrvatska strana odlučila je cijeli slučaj prepustiti bosanskom tužiteljstvu i policiji.

Kantonalno tužiteljstvo u Bihaću još uvijek istražuje slučaj pogibije mladog Izudina Mustedanagića iz Velike Kladuše koji je na teritoriju Hrvatske poginuo 13. srpnja, tri dana prije svog 18. rođendana. Toga dana, na petak 13., oko dva sata ujutro, Izudin je, zajedno sa skupinom mladića s područja V. Kladuše, krenuo na područje Hrvatske u krađu drva. Ilegalno su traktorom prešli granicu, a na Šabić brdu, nedaleko od Glinice, na hrvatskoj strani granice pod još nerazjašnjenim okolnostima došlo je do ispaljenja jednog hica iz puške koji je nesretnog Izudina pogodio u glavu i na licu mjesta usmrtio.

I dalje je, deset dana nakon pogibije, nejasno radi li se o nesretnom slučaju ili ubojstvu, a budući da su u incident bili umiješani samo bosanskohercegovački državljani, hrvatska strana odlučila je cijeli slučaj prepustiti bosanskom tužiteljstvu i policiji.

Inače, krađe drva od strane mještana Kladuše, Cazina i drugih gradova BiH učestale su na području Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije.

Komentara 12

EX
excell
06:07 24.07.2012.

taj više neće krasti u hrvatskoj

IB
istina_boli
06:40 24.07.2012.

Nije vas nitko vise unistio i opljackao nego vi sami. Razni Tudjmanovski, Karacmarki i slicna bratija su odradila vise nego sto mogu svi ostali, a upravo ti ostali su samo paravan iza kojeg se kriju domaci hrvatski lopovi.

OB
-obrisani-
23:46 23.07.2012.

Srbi uništili, Slovenci oteli pa nedaju, a Bosanci i uništavaju i otimaju. A mi? Mi smo narod bez ponosa i samopoštovanja. Baš smo jadni! Ima li u ovoj zemlji itko petlju da lupi šakom o stol i da ne dozvoli da nas se ponižava i zajebava do besvijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije