Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad u boliviji

Upali u studio radijske postaje, pucali na novinara i zapalili ga

bolivija (1)
Foto: AFP/Pixsell
1/4
02.11.2012.
u 10:55

Fernando Vidal, vlasnik Radio Populara, u tim je trenucima uživo vodio intervju. Slušatelji su čuli pucanj te tučnjavu Vidala i jednog od napadača.

Bolivijska policija uhitila je četiri osumnjičenika za napad na malu radijsku postaju u gradu Yacuibi, piše CNN.

Napad se dogodio u ponedjeljak kad su četiri muškarca nasilno ušla u zgradu postaje Radio Popular.

Fernando Vidal, vlasnik Radio Populara, u tim je trenucima uživo vodio intervju. Kad su dva napadača ušla u studio, slušatelji su čuli pucanj te tučnjavu Vidala i jednog od njih. Potom je drugi napadač Vidala i opremu polio benzinom te ih zapalio. Nakon toga su pobjegli, a ostali napadači pobjegli su kroz prozore.

Vidal je preživio napad, ali je u kritičnom stanju, izvijestio je njegov zet Esteban Farfan. Još jedan zaposlenik radijske postaje također je hospitaliziran s lakšim opeklinama.

Još se ne zna tko stoji iza napada koji je osudio i glasnogovornik visokog povjerenstva UN-a za ljudska prava riječima: "Ovo je prljav i bezobrazan napad". Vidal je tek ustvrdio da su za napad odgovorni politički lobiji, a poznato je da se njegov tast oštro i otvoreno zalagao protiv lokalne vlasti.

>>Polili je tekućinom i zapalili, tvrdi da ju je napao Ku Klux Klan

 

Komentara 3

DU
Deleted user
11:07 02.11.2012.

Čitam sad ovo, pa jučer o profesoru kojeg novine razvlače za tzv. homofobiju, pa danas opet o čekanju u redovima za iPhone 5... Jel netko gledao God Bless America ?

HO
Hoch03
11:34 02.11.2012.

Da se nebi pisalo o gladnom i opljackanom narodu, malo vijesti iz Bolivije !

TO
Toni50
11:34 02.11.2012.

Kako vidimo naši dečki su jako humani jel koriste samo letve toljage za kažnjavanja i odbrane od priča i laži....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije