Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Upali u kafić kod Knina i vikali: Tko je ovdje Srbin, a tko četnik?!

Đevrske (1)
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/5
25.11.2012.
u 17:40

Policija je priopćila tek da su 19-godišnjak i 30-godišnjak uhićeni i da je kriminalističko istraživanje je u tijeku

U nedjelju u jutarnjim satima 19-godišnjak iz Kistanja i 30-godišnjak iz Knina verbalno su i tjelesno napali 57-godišnjaka iz Poreča u kafić Terra u Đevrskama kraj Knina, prilikom čega su i provocirali ostale goste kafića na nacionalnoj osnovi, priopćila je policija.

Kako pišu 24sata 57-godišnjak je Zdravko Mandić inače iz tog mjesta, koji već desetljećima živi i radi u Poreču, a napadači su od ranije poznati izgrednici, 19-godišnji Jakov Tošić iz Kistanja i 30-godišnjak iz Knina kojeg zovu Vuk.

- Dovezli su se pred kafić u BMW-u izašli iz automobila i krenuli s provokacijama. Išli su od stola do stola i pitali:\'Tko je ovdje Srbin, a tko četnik? Jesi li ti četnik? Gdje su vam dokumenti?\' - priča vlasnik kafića Veljko Mandić koji bio svjedok incidenta.

Nakon što im Zdravko nije želio pokazati dokumente počeo je pravi nered. Jedan od napadača udario ga je dlanom u glavu, a drugi je repetirao pištolj. Gosti su se razbježali, a izgrednici su porazbacali inventar kafića.

Policija je priopćila tek da su 19-godišnjak i 30-godišnjak uhićeni i da je kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 6

TR
TrstJeNas
06:35 26.11.2012.

Cuvena hrvatska uljudba na djelu, uvijek fini i rafinirani, nikad divljaci. Pljuc.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
08:01 26.11.2012.

pa više ne smiješ ni pitati...

ME
merdevina
20:28 25.11.2012.

Moglo se je i pretpostaviti da hrvati, protjerani iz različitih krajeva ExYu neće s odobravanjem prihvatiti trganje hrvatskih zastava koje prakticiraju "srpski povratnici". Tim prije što eksplozija mržnje koja nas zasipa iz beograckog pašaluka a koja je nakon pravomoćne presude potpuno ilegalna u hrvatskoj ne nalazi na razumijevanje. Dodamo li tome pupovčeve napore na "podrivanju suživota" ostaje nam začuditi se što su slični ekscesi tako rijetki kako jesu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije