Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjenjivo

Unutrašnjost zemlje 'kupa' kiša, ali ostaju ljetne temperature

kisa, (1)
Ivica Galović/PIXSELL
06.07.2013.
u 08:29

Iz DHMZ-a najavljuju u unutrašnjosti najvišu dnevnu temperaturu do 27 stupnjeva Celzija, a na Jadranu do 33. Na otocima je u osam sati ujutro već bilo vruće, na Hvaru i Mljetu izmjereno je čak 28

U unutrašnjosti je ponegdje već tijekom ranog jutra počela padati kiša. Takvo vrijeme nas očekuje cijeli vikend, ali i početkom idućeg tjedna. Malo \"kišnog\" osvježenja stići će i na Jadran, posebice u popodnevnim satima te noći kada se očekuje i grmljavinsko nevrijeme.

No, sudeći prema najavama prognostičara ostaju nam i dalje ljetne temperature. Iz DHMZ-a najavljuju u unutrašnjosti najvišu dnevnu temperaturu do 27 stupnjeva Celzija, a na Jadranu do 33. Na otocima je u osam sati ujutro već bilo vruće, na Hvaru i Mljetu izmjereno je čak 28, dok je na Lastovu bilo 27 stupnjeva. Isto toliko bilo je u Splitu, dok je u Zagrebu bilo \"tek\" 21.

>>Vakula: Novi toplinski val stiže u kolovozu i rujnu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije