Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
www.tudjman.hr

Unuci pokrenuli internetsku stranicu Franje Tuđmana

Franjo Tuđman
Reuters/PIXSELL
16.12.2012.
u 10:06

Kao uredništvo potpisana je unučad Dejan Košutić, Siniša Košutić, Nina Tuđman Vuković i Ivana Tuđman.

Prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman dobio je prije nekoliko dana internetsku stranicu www.tudjman.hr.

– Pokrenuli su je unuci prvog predsjednika – rekla nam je kći Franje Tuđmana Nevenka, dok je njegov sin Miroslav na pitanje o pokretanju stranice rekao da se prvo mora raspitati može li nam dati informacije o njezinu pokretanju, očito ne znajući da je već aktivna.

No, mnogo informacija svatko sam može pronaći na spomenutoj internetskoj adresi, kojom dominira crno-bijela fotografija dr. Franje Tuđmana iz disidentskih dana.

Na stranici su rubrike “Promišljanja”, “Govori” i “Radovi” s izvornim Tuđmanovim tekstovima, “Životopis” i što su drugi rekli o dr. Franji Tuđmanu te fotografije iz njegova života.

Kao uredništvo potpisana je unučad Dejan Košutić, Siniša Košutić, Nina Tuđman Vuković, Ivana Tuđman s fotografijom s djedom Tuđmanom za jedan Božić (zacijelo socijalistički), a nakladnici su obitelji Tuđman i Košutić.

>>Poput degolista – o Franji baštinili pozitivno, zaboravili autoritarno

Ključne riječi

Komentara 23

OB
-obrisani-
12:41 16.12.2012.

Postovani! HVALA na stranici o Prvom Predsjedniku Hrvatske Dr. Franji Tudjmanu. Kad se drzavni duznosnici Republike Hrvatske nisu sjetilio da to ucine, ostalo je samo nasljednicima da to ucine da se ne zaboravi! Lijep pozdrav!

Avatar million
million
13:09 16.12.2012.

Bravo unuci stvoritelja jedine nam i najdraze drzave hrvatske, predivna stranica ! Vrijeme je da se konacno sazna istina te da se tom covjeku koji je najvecim dijelom doprinjeo stvaranju nezavisne hrvatske oda pocast kako spada .

LI
LILLIT
15:53 16.12.2012.

svi smo mi voljeli predsjednika. volio je i on nas, pa nas je nazvao stokom sitnoga zuba, od milja!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije