Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Desni populisti
Povratak na članak

Unifomirana prijetnja u Slovačkoj

Nacionalisti diktiraju tempo u Bratislavi, građani traže jednostavne odgovore na goruća pitanja poput izbjegličke krize

Komentari 5

Avatar Bekrija
Bekrija
12:01 02.05.2016.

To je demokracija, ako netko ne može/želi riješit problem ima oni koji mogu/žele. Amen!

VL
RO
rotšild
12:20 02.05.2016.

Eurointegracija znači kolonizacija i još gore asimilacija. Euro kriminalci su isplanirali u Europu dovesti desetke milijuna muslimana. Naravno da se protiv toga građani bore. To im nije samo pravo, nego i dužnost. Strateški interes euro kriminalaca je razoriti nacionalne države.

VL
Avatar kravata
kravata
10:49 02.05.2016.

Kako to unapred osudivanje znaci najprije moras postat zrtva da bi se slobodno branio ali mnogima je prekasno. Napad je najbolja obrana......

VL
YN
yes_no
18:31 03.05.2016.

Nisu ovi ljudi, odnosno desničari, populisti već vi, ljevičari. Napravili ste nerješiv problem za vas a desnica ima rješenje. Sasvim normalno je ne primiti u kuću nekoga nepoznatog, mogućeg teroristu, ako nema radnih mjesta... Ovako nešto mogu tvrditi samo besposličari odnosno oni koji su na državnoj sisi i naravno, problem koji su prouzročili prebaciti po mogućnosti krivicu prebaciti na drugoga.

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:55 02.05.2016.

da stvar bude gora... ne kužim, za koga gora? za postojeće vladajuće kaste, koje u 70 godina nisu riješile niti jedan pravi problem?! ajd vi nekog u americi nazovite nacionalistom, opasnim... a on je samo i jedino patriot, domoljub... amerikancikanci ne rješavaju probleme. oni jedan problem zamijene drugim, ili sa više njih. problem svojeg velikog duga rješavaju izazivanjem sukoba diljem svijeta, i odlaganjem početka rješavanja svojih problema. ne vidim problem u dolasku drugih ljudi u europi. pa i europu su naselili neki drugi ljudi, istisnuli domoroce... kao i amerikanci indijance, španjolci i portugalci južnoameričke indijance... što ćemo sad zatvarati oči nad našom poviješću? samo da bi opravdali trenutne naše akcije? što su europljani uopće i radili po bliskom istoku? s istim pravom sad i oni dolaze tu, k njima. ne k nama, da ne bu zablude. nikome iz sirije, iraka, i ostalih razorenih država, ne pada na pamet skrasiti se u hrvatskoj. vi samo zazivajte amerikance. od njih korist imaju jedino svodnici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.