Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pilarov barometar
Povratak na članak

Optimizam Hrvata nije posve iščezao

Građani relativno zadovoljni životom, a najzadovoljniji su odnosima s ljudima

Komentari 4

DU
Deleted user
00:02 19.07.2015.

"Građani nisu skloni uključivanju u udruge. Samo oko 8% građana sudjeluje u volontiranju ili članstvu u raznim nevladinim udrugama." 90% tih udruga služi samo da izvlači novac iz proračuna za pojedince....

VL
Avatar comparator
comparator
07:32 19.07.2015.

Više informacija ostavlja više pesimizma što onih četrdeset posto blokira u želji za borbom i boljitkom protiv ovih šezdeset posto.

VL
TH
than
22:16 18.07.2015.

I koliko je kukulele koalicija platiza za ova zadnja tzv. istrazivanja za rezultate ? Budimo iskreni taj Institut placa Vlada sa nasim parama.

VL
BA
bakulušić
23:36 18.07.2015.

Nije sretan ( bogat ) tko puno ima nego tko malo treba, kaže stara izreka. Većina Hrvata je svjesna svog položaja i svojih mogućnosti ali i svojih nemogućnosti da neke stvari preko noći promijeni i normalno promatra život. Mala i glasna manjina diže paniku i priča o tome kako su nekada tekli med i mlijeko. I tu nastaju nesporazumi. Mislim da je ovo istraživanje pokazalo da Hrvati čvrsto stoje na zemlji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.