Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajan liječnik
Povratak na članak

Umro dr. Dragutin Ivanović

– Nisam ni po čemu drukčiji od ostalih naših liječnika, samo imam puno strpljenja i četrdeset godina radnog iskustva – rekao je u razgovoru za Večernjak u travnju 2012.

Komentari 8

SO
sohnahoakasaa
16:04 30.09.2014.

Jako sam potresena. Jako mi je žao i iskrena velika sućut obitelji dragog i cijenjenog liječnika. Iako bi voljela da svaki bolesnik u Hrvatskoj poznaje jednog poštovanog kao dr. Ivanović - sumnjam. Imamo se pravo nadati da ima. Najviše bii zahvalila Bogu da je ostavio nekoga iza sebe, nekoga tko je naučio biti liječnik, humanist, čovjek, iskren susretnik potrebitim i onda tako cijenjen i omiljen. Pridružujem se iskreno svima koji su ga poznavali pa je njihova tuga drugačije naravi nego moja. Neznam dal' gore jako visoko postoje bolesni ali ako da - dobro je da je s njima.

VL
NT
ntblzg
17:40 30.09.2014.

Jedan od najboljih liječnika u Hrvatskoj svih vremena. Iskrena sućut obitelji. Ogroman gubitak za sve nas.

VL
JS
ja sam gladan
18:28 30.09.2014.

Iskrena sućut obitelji! Otišao je jedan najboljih liječnika i največi čovjek kojeg sam imao čast poznavati! Prijatelju Karla, počivaj u miru Božjem!

VL
SL
slavonac57
21:57 30.09.2014.

Imao sam čast poznavati jednoga od najhumanijih liječnika. Iza sebe je ostavio neizbrisivi trag u srcima svih svojih pacijenata. Neka Ti je najveća slava i hvala za sve što si učinio

VL
MV
mvalid11
18:20 30.09.2014.

Jedan od rijetkih pravih doktora kod nas, gledao je čovjeka kao čovjeka a ne usko samo pojedine organske sustave. Šteta što ima jako malo takvih liječnika kod nas. R.i.P.

VL
KA
kafka
22:13 30.09.2014.

Iskrena sućut obitelji!

VL
VI
vinka11
07:21 01.10.2014.

Odličan liječnik,divan čovjek...veliki gubitak za sve nas...

VL
DO
doktorica
14:45 01.10.2014.

najbolji liječnik i kao stručnjak i kao čovjek koji se sav davao pacijentima,koji je razumijevao ljudsku patnju i uvijek imao toplu riječ i vremena za svoje bolesnike i njihove bližnje.To je veliki gubitak,ne samo za bolesnike nego i za hrvatskoo zdravstvo .Neka mu duša počiva u miru,velike je stvari učinio za ljude i struku.Bio je uzor svima,svi su ga voljeli,nikada nikoga nije odbio,za svakoga je imao toplu riječ,a njegova stručnost je bila glasovita.Pravi doktor i pravi čovjek!Velika mu hvala i slava za sve,neka ga anđeli čuvaju u Raju!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.