Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva tjedna nakon

Umrla 4-godišnja djevojčica žrtva brutalnog silovanja u Indiji

Indija
Press Association/PIXSELL
30.04.2013.
u 15:41

4- godišnja djevojčica silovana u Indiji prije dva tjedna umrla je od zastoja srca.

Dva tjedna nakon brutalnog silovanja 4- godišnja djevojčica iz Indije umrla je u bolnici od zastoja srca, piše Capitalfm.

Djevojčicu je silovao 35- godišnji Indijac u gradu Gansur, nakon čega je ostavio na farmi. Roditelji su je pronašli dan poslije, u nesvijesti.

- Djevojčica je umrla od zastoja srca u ponedjeljak u 19.45 sati. Poduzeli smo sve mjere koje smo mogli, ali se njeno stanje jučer pogoršalo i pao joj je tlak, te je prestala reagirati na lijekove'', rekao je predstavnik bolnice P.A. Sriram.

Ovo je samo jedan u nizu brutalnih postupanja i silovanja žena i djevojčica u Indiji. Nedavno je u New Delhiju silovana i 5- godišnja djevojčica, a veliki prosvjedi pokrenuli su se nakon silovanja 23- godišnje studentice.

>>Uhitili osumnjičenika povezanog sa silovanjem djevojčice (5)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije