Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za slijepe i slabovidne osobe

Umjetnički medaljoni za Centar "Vinko Bek"

Vinko Bek
VL
24.11.2016.
u 13:14

Likovni umjetnici u suradnji s Arena centrom sudjeluju u humanitarnoj aktivnosti za slijepe i slabovidne osobe.

U zagrebačkom Arena Centar predstavljeno je 50 ukrasnih medaljona koje su samo za ovu prigodu oslikali hrvatskih likovni umjetnici, njih 50, pritom se referirajući na svoj dosadašnji rad i prepoznatljiv izričaj. Jedinstveni, dvostrano oslikani, medaljoni vrhunac su umjetničkog projekta i uspješne suradnje Arena Centra i HDLU-a drugu godinu zaredom.

Dodatnu dimenziju ove hvalevrijedne suradnje daje njen humanitarni karakter budući da će sva sredstva od prodaje medaljona u Arena Centru biti donirana Centar za odgoj i obrazovanje Vinko Bek, za slijepe i slabovidne osobe te usmjerena u promicanje rehabilitacijskih programa, a ponajviše u opremanje kabineta svakodnevnih vještina i kabineta za vježbe vida.

Ovih 50 oslikanih medaljona moći će se kupiti putem online platforme za licitiranje Večernjeg lista – aukcija.vecernji.hr te će svi zainteresirani moći licitirati, odnosno postavljati cijenu za umjetničko djelo po svom izboru. Početna cijena je simboličnih 500 kuna, a daljnji iznos određuju isključivo kupci. Također, djela će se moći kupit i na aukciji uživo u Arena Centru svake adventske nedjelje od 18 do 19 sati (27.11, 4.12., 11.12. i 18.12.). Radovi će biti ponuđeni za licitaciju u intervalima po tjedan dana, nakon čega se licitacija za pojedino djelo zaključuje.

Aukcija je dostupna ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije