Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao gumene bombone

Umjesto slatkiša djeci za Noć vještica dijelio vrećice kokaina

kokain
Reuters
22.11.2012.
u 08:33

Mladić (23) priznao je da je vrećice bijelog praha kupio netom prije dolaska djece te da ih je podijelio zabunom misleći da daje gumene bombone

Svako se dijete rado predozira šećernim bombonima tijekom Noći vještica, no jedan je muškarac nekolicinu britanskih mališana umalo predozirao drogom podijelivši im zabunom vrećice kokaina.

Strani mediji pišu da je ta pogreška 23-godišnjem automehaničaru Donaldu Junioru Greenu priskrbila kaznu od 130 sati dobrotvornog rada u britanskom gradu Oldhamu.

Zbunjeni mladić priznao je da je vrećice bijelog praha kupio netom prije dolaska djece te da je za njih izdvojio 320 dolara. Kada su djeca u Noći vještica pokucala na vrata stana njegove djevojke, otvorio ih je te podijelio kokain misleći da djeci staroj pet, šest i osam godina daje gumene bombone.

Ubrzo je shvatio pogrešku i izašao van kako bi pronašao mališane i spriječio ih da konzumiraju poklone. Našao ih je s njihovim ocem koji je nekoliko minuta prije djeci oduzeo kokain i pozvao policiju.

Green, koji je ujedno optužen i za posjedovanje droge zbog čega mora platiti kaznu od 230 dolara, sretan je jer mališani nisu progutali vrećice koje im je dao.

>>Na zabavi za Noć vještica u Madridu poginule tri djevojke

Komentara 1

Avatar Jana
Jana
08:22 23.11.2012.

Samo 130 sati. Premalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije