Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJED
Povratak na članak

Ultimatum vlasnicima: Isplata zaostalih plaća ili stečaj!

Predstavnici Kukuriku koalicije obećali su nam da će nova Vlada RH pomoći u spašavanju radnih mjesta i tvrtke Gaj, kaže Šimo Orešković

Komentari 3

PO
poly
16:48 06.12.2011.

Pa sad ce vam Nova vlada dati place, ne brinite, to du bar obecali. Sad da vidimo sta ce i uciniti, jer gospodin arogantni je to najavio, pa da vidimo razliku izmedju HDZ i ove gospode.

VL
ST
sttipe
19:14 06.12.2011.

pa tu je bar sve čisto!!ako firma nema novca ima dionica!!!pa nek dug za plaće ostane a radnici nek za misec kašnjenja dobiju odgovarajuću kvotu dionica firme..tako će radnici dobit svoje plaće s zakašnjenjima ka dosad,firma neće propast a nijedan se gazda neće zaletit ostat dužan da mora na kraju godine dijelit dobit i prikazivat bilance..posudit će novac i dat plaće..fali samo POLITIČKA VOLJA DA SE TO UGNJETAVANJE RJEŠI..

VL
NE
Nepokolebljiv
04:59 07.12.2011.

Neopravdavajuce je ne platiti radike jer cijena radnistva u gotovom proizvodu je obicno oko 10 do 15% troska proizvodnje. Tko nema novca za platiti radnike nema sta traziti niti u poduzetnistvu. To je cisto varanje slabijih i bespomocnih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.