Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RK PODRAVKA

Ulaznice se dijelile podravkašima, ali ne i tetama u vrtićima

'20.10.2012., Sportska dvorana gimnazije Fran Galovic, Koprivnica - EHF Liga prvkinja, RK Podravka Vegeta - RK Krim Mercator. Navijaci RK Podravka Vegeta. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
'Marijan Susenj/PIXSELL'
11.10.2013.
u 11:15

U klubu ističu da svi mogu nabaviti besplatne ulaznice za sutrašnju utakmicu Lige prvakinja sa španjolskom Bera Berom

Iako su koprivnički vijećnici još u srpnju većinom glasova podržali preoblikovanje RK Podravke u sportsko dioničko društvo, čime bi Grad trebao postati većinski vlasnik kluba, dosadašnji glavni sponzor i dalje očito uživa povlašten status.

Nije to selski nogomet

Najbolje se to vidi u činjenici da su koprivničke rukometašice jučer prijepodne bile u prehrambenoj kompaniji i radnicima dijelile ulaznice za sutrašnju utakmicu Lige prvakinja u kojoj dočekuju španjolsku Bera Beru. Doznajemo da su podijelile oko 250 ulaznica. S druge strane, ništa spornog tu ne bi bilo da su isto napravile, primjerice, i u gradskim tvrtkama poput Komunalca, Kominga ili tetama u vrtićima. Prema riječima nekoliko gradskih vijećnika, niti oni nisu bili te sreće.

Direktorica kluba Ljerka Vresk bila je iznenađena našim upitom.

- Gradonačelnica i njezini suradnici dobili su ulaznice. Svi ostali građani mogu besplatne ulaznice podići u klubu, na recepciji Podravke u Starčevićevoj ulici, u Pivnici Kraluš i Hotelu Podravina - kazala je ona, dodavši da su u opticaj stavili oko 2100 ulaznica.

Na naše pitanje zašto su ulaznice uopće besplatne, a radi se o utakmici Lige prvakinja i klub grca u dugovima, spremno odgovara:

- Punom dvoranom želimo do pobjede!

Ali na nogometnim utakmicama županijskih liga naplaćuje se ulaznica i do 20 kuna?

- Trebaju nam navijači - ponovila je Lj. Vresk.

Hot-dog i ledeni čaj

Kako bilo, koprivnički klub je za utakmicu sa Španjolkama i navijače pripremio cijeli niz sadržaja. Na prostoru ispred dvorane bit će tako postavljen Podravkin šator, a u njemu će se na poluvremenu i nakon utakmice moći pojesti hot-dog i popiti ledeni čaj. Uvjet je da svatko u ruci ima ulaznicu za utakmicu. Djecu će, pak, na ulazu u dvoranu dočekati maskote Lino i Kviki i dijelit će im Podravkine grickalice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije