Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alessandro D’Errico:
Povratak na članak

'Ulazak 
u EU nije samo prekretnica nego i polazišna točka'

Večernji list objavljuje dio izlaganja nuncija Alessandra D’Errica u Hrvatskom diplomatskom klubu

Komentari 5

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
10:41 26.06.2014.

O aktualnim vlastodršcima i Europskoj uniji jasno je rekao kardinal Bozanić na Dan državnosti u propovijedi: “Te se nove okolnosti i taj novi položaj i pripadnost Hrvatske zajedništvu Europske unije nedovoljno i slabo očituju i vrednuju u našoj javnosti, aa Hrvatsku se i dalje pokušava zatvarati u okvir starih asocijacija, s pečatom vremena koje je Hrvatsku zatvaralo prema Europi i svijetu."

VL
GI
gismund
09:45 26.06.2014.

prekretnica? da, na sve lošije i lošije!

VL
Avatar Carrera
Carrera
10:32 26.06.2014.

svi su imali korist od ulaska u EU, samo hrvatska nije zahvaljujući totalnoj nesposobnosti ove vlade!

VL
Avatar Bjeda
Bjeda
09:36 26.06.2014.

Samo što počinjemo od feudalizma.

VL
KR
kroginek
11:50 26.06.2014.

Policija bar ima sindikat koji brine o njima, a kaj da vojska kaže na svoje majce i košulje!!! Majce promjene boju nakon par pranja, nemaju oznake i nemamo mogučnost nošenja samo majci na hlaće pa čak ni unutar kruga vojarne u kojoj boravimo a kamoli na javnim površinama i službenim zadaćama kao kolege policajci. Košulje su KAO univerzalne ljeto zima kao i jakna a ustvari je materijal katastofa jer je ljeti u košulji bez obzira na uvrnute rukave kao da imaš najlonsku vrećicu navućenu preko sebe a ne košulju, dok jakna gotovo da i nema svoje funkcije zato jer nismo dobili onaj flis kao postavu za jaknu već su ga podjelili i zadužili ovi kancelarijski štakori međusobno, dok nam se vojska na straži svake zime smrzava i oblaći u civilnu odjeću kao zadnja sirotinja! Kolege policajci su ogledni primjer kako treba državni službenik izgledati naspram nas. Goretex!!! Hm, pitajte bilo kojeg vojnika ili dočasnika dali je zadužio goretex sa windstoperom osim za potrebe mirovne misije( naravno žutog) kojeg po povratku razdužuje....itd... Dalo bi se tu cijeli roman napisati o nedostacima ali mislim da sam i ovako previše rekao...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.