Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdrpi i briši

Lažni kupci oteli mu milijune kuna u zlatu i nakitu usred dana

pljacka,parkiraliste,dubrava,portal (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
21.02.2013.
u 13:00

Našao se sa prevarantima na parkingu kako bi im prodao zlato vrijedno milijun kuna, ali ostao je i bez novca i bez zlata.

Bez zlatnine i nakita vrijednog više milijuna kuna ostao je 48-godišnji D. K. kada su mu na parkiralištu trgovačkog centra City Centar East u srijedu oko 16 sati dvojica lopova otela vrijednu robu. Opljačkani muškarac susreo se sa dvojicom lopova kojima je trebao prodati nakit, ali su oni umjesto da mu plate pobjegli s nakitom. U nekoliko trgovina nakitom koje se nalaze u trgovačkom centru iznenađeno su reagirali na upite o krađi.

- Baš u tom trenutku prolazila sam parkiralištem jer sam išla na posao, ali ništa nisam primjetila. Ovo mi je prva informacija da se dogodila krađa, i još k tomu tako velika. Među kolegama nitko ništa ne zna, što je malo čudno jer baš u to vrijeme jako velik broj ljudi prolazi ispred centra, neki dolaze, a neki odlaze s posla - prokomentirala je zaposlenica jedne trgovine nakitom. Zagrebačka policija je zbog kriminalističkog istraživanja koje je još uvijek u tijeku vrlo štura u davanju informacija, pa nije poznato mnogo detalja o samom događaju.

Cijeli centar baš kao i parkiralište premreženo je nadzornim kamerama, na čijim snimkama je policija uočila i prvi trag - registraciju vozila u kojemu su dvojica drskih prevaranata pobjegla sa parkirališta.

>>Stolom razbio izlog pa pokušao opljačkati Zagrebačku banku

Komentara 2

DU
Deleted user
14:02 21.02.2013.

Ja isto kad idem u shopping imam sa sobom vrijednosti od 1 milijun kuna. Nekak se tako osjecam jako vrijednim :)

ZM
Zalem Metu
23:41 21.02.2013.

Kaj ovaj misli da mu je žena tako blesava pa će mu povjerovati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije