Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krađa

Ukrali mu autobus vrijedan 850 tisuća kuna

bus
Arhiva VL
20.04.2010.
u 15:35

Vozilo setra S415 nestalo je u noći s ponedjeljka na utorak u Ulici fra Dominka Mandića u Popovcu pokraj Sesveta.

ZAGREB - Autobus u privatnom vlasništvu nestao je u noći s ponedjeljka na utorak u Ulici fra Dominka Mandića u Popovcu pokraj Sesveta. Vozilo setra S415 vrijedi 850.000 kuna, a vlasnik mu je M. M. (45).

Nepoznati lopov provalio je u skladište HEP-a između petka i nedjelje u Donjoj Topličici kod Svetog Ivana Zeline i ukrao 1418 metara niskopodnoga bakrenog kabela. Lopovu je olakšalo posao to što su se kabeli skladištili na otvorenome, odnosno u skladištu otvorenog tipa. Kabeli su vrijedni oko 50.000 kuna.

Komentara 2

OB
-obrisani-
16:03 20.04.2010.

ovaj \"novinar\" je pobrkao puno toga...možda je mislio nisko podni autobus i kabel setra

BL
bludog
15:55 20.04.2010.

koji glupi novinar.. ne zaslužuje pisati ni cjenike a kamoli članke.. niskopodni kabel... hahaha a i članak mu je o dva slučaja, a ni o jednome nije napisao ništa. sramota novinarska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije