Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj iz Zagreba

Ukrali mu auto dok je u njemu bilo dijete, svjedokinja ispričala detalje užasa: 'U potpunom sam šoku'

Ilustracija
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
20.12.2023.
u 16:00

Ukradeni automobil i oteto dijete je pronašao jedan od roditelja u ulici koja se nalazi nedaleko od pekare do koje je obitelj svratila

Stresan dan je iza obitelji kojoj je jučer oko 17 sati u Zagrebu ukraden auto u kojem je bilo i dijete. Prema navodima svjedoka, vozilo je muškarcu ukradeno dok se zaustavio kod pekare. Kad je shvatio da mu odvoze auto, potrčao je Bukovačkom cestom i vikao: "Stani, stani!". Iza njega trčala je i jedna žena koja je prolaznicima govorila da zovu policiju. Automobil je pronađen petstotinjak metara od pekare, a lopov je pobjegao. Policija ga i dalje traži. Danas su iscurili novi detalji slučaja. 

"Nismo shvaćali na početku za kim trče jer nismo vidjeli nikoga da bježi, a onda smo doznali što se dogodilo. U potpunom sam šoku", za 24sata ispričala je žena koja se, dok se sve događalo, nalazila u blizini pekare.

Ukradeni automobil i oteto dijete je pronašao jedan od roditelja u ulici koja se nalazi nedaleko od pekare do koje je obitelj svratila. "Svi smo se prestrašili vidjevši ih i uskoro doznali da su muškarcu ukrali automobil u kojem je bilo dijete. On je ostavio upaljen automobil ispred pekare. Upalio je sva četiri žmigavca. Ušao je u pekaru, a tu njegovu nepažnju iskoristio je lopov koji je ukrao automobil, ali s djetetom na zadnjem sjedištu", kazala je jučer svjedokinja za Danas.hr. Dijete, srećom, nije ozlijeđeno.

VIDEO Blagdanska groznica u Zagrebu: Velike gužve u pješačkoj zoni u centra grada, na cestama isto kaos

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Gustav
Gustav
16:53 20.12.2023.

Pa što ovi roditelji ne kuže da su dijete ostavili u vozilu koje je i dalje u prometu makar su upalili sva 4 žmigavca ??? Koji luđaci od roditelja !

Avatar antikomunist1
antikomunist1
16:38 20.12.2023.

Treba im oduzeti dijete jer se ozbiljno i odgovorno prema njemu ne ponašaju!

VI
vino
16:08 20.12.2023.

Zar tip ne zna zašto se koriste četiri žmigavca. U Švicarskoj je to kazna 200 Franaka a za uključeni motor dodatno 100 Franaka. Uz to luđak ima i dijete u autu…..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije