Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična krađa

Ukrali električnu instalaciju iz obiteljske kuće dugačku 140m

zica (1)
Maja Šantoši/Pixsell
23.01.2013.
u 09:38

Lopovi su presjekli glavni strujni vod koji se nalazi na tavanu te su potom iz dnevnog boravka kuće ukrali električnu instalaciju koja je bila duga 140m

U periodu od početka prosinca prošle godine, iz obiteljske kuće koja se nalazi u selu Pčelić, nedaleko Virovitice, nepoznati počinitelji su ukrali električnu instalaciju.

Lopovi su presjekli glavni strujni vod koji se nalazi na tavanu te su potom iz dnevnog boravka kuće ukrali električnu instalaciju koja je bila duga 140m, a iz ostave kuće koja se nalazi u drugom dijelu dvorišta, ukrali su nekoliko metara bakrene žice. Materijalna šteta ove krađe je 1500 kn,a policija za nepoznatim počiniteljima i dalje traga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije