Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUŠČENKO GUBITNIK
Povratak na članak

Ukrajinski izbori: drugi krug

Proruski kandidat V. Janukovič (37 posto u prvom krugu) i "princeza narančaste revolucije" Julija Timošenko (24 posto) protivnici su u drugom krugu predsjedničkih izbora.

Komentari 5

BP
Buakaw Por. Pramuk
19:22 18.01.2010.

Jadan onaj koga Grka hrani, a Rus brani. Niije uzalud ta poslovica opstala godinama.

VL
SC
shq_controI
20:12 18.01.2010.

dabar je napisao/la: \"Od zapada nema vajde. Kome su oni pomogli taj je davno propao...\" kratko, jasno i istinito... (eto, upravo pomažu iraku i afganistanu, a spremaju se pomoći i iranu...)

VL
OB
-obrisani-
17:29 18.01.2010.

Lani su Ukrajincima tijekom noći s 31.10. na 01.11. barabe iz vrlog demokratskog svijeta isporučile virus svinjske gripe od koje je pomrlo tisuće ljudi. Valjda kao upozorenje s kim se ne smiju za.ebavati. Plodna ukrajinska zemlja bila bi idealna zaa GMO usjeve, nema sumnje da velik broj ljudi se već mjesecima časti novcem primljenim od sorosevaca i ostale bagre kako bi agitirali za trenutnu plavušu Timošenko. Ne prepušta banda ništa slučaju. No, mogli bi se i preračunati, kao i puno puta dosad, iako imaju privlačnu tajkunsku muzu za kandidata. Nadam se da hoće. Preračunati se.

VL
DA
dabar
17:34 18.01.2010.

ukrajinci okrenite se braci Rusima oni mogu da vam pomognu . Od zapada nema vajde. Kome su oni pomogli taj je davno propao.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
10:09 19.01.2010.

Banditi i profiteri...neka im je strtno sa takvima u ruskom zagrljaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.