Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podrška iz donbassa
Povratak na članak

Ukrajinci Škotima: Ovo vam je prilika, iskoristite je!

Dok se diljem Škotske danas održava sudbonosni referendum, u Donbassu se okupila grupa Ukrajinaca koja je, oboružana škotskim nacionalnim obilježjima i transparentima, izrazila podršku onim Škotima koji će danas na biralištima zaokružiti ''da''

Komentari 7

NI
nicolatesla
14:38 18.09.2014.

Pa Donbass su Ruski separatisti ne huligani sa Maidana. Dakle oni daju podrsku Skotima, ne Kijev.

VL
KD
Knez Drpimir
14:43 18.09.2014.

Proruski pobunjenici zele neovisnost na nacin da se prikljuce Rusiji koja ce vladati njima i zato podrzavaju dio Skota koji se zeli odvojiti od drzave daleko bogatije od Rusije? I podrska takvih likova se prenosi?

VL
BM
Boris Markovic
14:29 18.09.2014.

Ukrajinci iz vlastitoga iskustva znaju kak je dobro bit neovisan. Nikgdar im je bilo bolje.

VL
CR
crniohhelo
15:32 18.09.2014.

To nije sigurno dobra prilika ako jedna veca drzava se smanji, jer tako postaju dvije male drzave ili vise malih drzava kao nakon raspada Jugoslavije resultat vidimo svakim danom i nitko nemoze stvarno tvditi u danasnje vrijeme gdje samo se cijeni velicina i jakost jedne drzave jednog poduzeca jednog privatnog covijeka i uvijek ti koji su jaki i snazni ti mogu svoju poziciju jos pojacati samo ako te koji su slabi jos slabijima uciniti i na kraju ostaje samo to sto je veliko to sto je malo ostaje jos manje i jednoga dana to sto je bilo veliko nestaje i jednoga dana od toga velikoga ostaju male neznacajne drzave koje sluze velikima i snaznima zemljama kao vojne i strategise baze koje samo u interesima velikih i snaznih sluze i tako od tih jos jucer velikih nista ne ostaje samo sijecanja ali od tih nemoze si nitko nista kupiti i od samo sijecanja se nemoze zivijeti i prezivjeti.

VL
HR
hrxxx111
14:44 18.09.2014.

bit ce skotima dobro. Vidi kak je nama dobro

VL
LI
lietuva
13:57 18.09.2014.

A vi ste je baš iskoristili! Gladni ste kruha i smrzavat ćete se ove zime bez ruskog plina...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.