Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČELNIK HČSP-A
Povratak na članak

Ukinuta oslobađajuća presuda Miljku za mail ravnateljici Jasenovca

Riječ je o mailu kojeg je Miljak poslao pod naslovom "Vi širite četničku propagandu", potpisavši se imenom i prezimenom i kao predsjednik stranke uz dodatak "Za Dom Spremni!"

Komentari 6

Avatar navijač
navijač
18:20 27.05.2016.

Miljak još nije naučio da se četnička propaganda smije širiti u Hrvatskoj, a nesmije ustaška.

VL
AJ
ajmo
19:14 27.05.2016.

Opet ko u Jugosmradiji sudci tuže i zatvaraju za izgovorenu riječ.

VL
MI
miholjčan
07:17 28.05.2016.

Što nije u Njamačkoj poslao mail upravitelju memorijalnog centra Buchenwald i potpisao se sa Heil Hitler? Bio bi u zatvoru prije nego bi se probudio drugo jutro. Usrano hrvatsko pravosuđe će nakon 7 godina izreći opomenu.

VL
DU
Deleted user
22:25 27.05.2016.

Hajde bar je stao imenom i prezimenom iza onoga što je izgovorio a ne kao ostale kukavice. Drugo je to što je počinio kazneno djelo tu je pogriješio eto ja ga sada osuđujem na guljenje krumpira u trajanju od dvaa mjeseca. Mislim ako netko tko pronevjeri 30 milijuna kuna može biti osuđen na takvu kazno zašto i ovaj ne bi mogao dobiti istu kaznu. Ili još bolji primjer daš mito od 100 000 Eura i dobiješ uvjetnu kaznu. Pravna država ne delu.

VL
IO
istina oslobađa
18:26 27.05.2016.

Koji li je to budalaš?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.