Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priprema se pravilnik
Povratak na članak

Ukida se PDV za doniranje hrane koju bi trgovci bacili

Točno će se znati koja se hrana, komu i pod kojim uvjetima može darovati

Komentari 5

OB
ObrenM
23:17 27.05.2015.

Boj se Danajaca,kada ti i darove donose.Da se ne nazire kraj ove atinarodne vladavine ovo se nebi niti spominjalo,a sada bi ih to trebalo proslaviti kao socijalno osjetljivu vladu.Kada bi nekim cudom (sto se nece dogoditi) ovi ostali na vlasti ubrzo bi trgovci popili caj radi doniranja puckih kuhinja.Njihova vladavina je dovela do ogromnog nicanja puckih kuhinja i socijalnih samoposluga.Ovaj put su ipak napravili gresku nesmotreno najavivsi ukidanje placanja povratne plasticne ambalaze.Na svakoj povratnoj boci jasno pise, da je pri kupnji naplacena povratna naknada.Kako ih nije sram tvrditi,da to drzavu mnogo kosta,kada to placaju potrosaci.Vjerujem,da ce ovo pitanje biti skinuto sa dnevnog reda radi glumljenog dusebriznistva za narod.

VL
JA
ja123pao
00:16 28.05.2015.

No kako će u nas doniranje biti dobrovoljno, ------------------------------------------------------------------------------- al će biti portrebiti . sve iz obitelj trgovaca.

VL
Avatar deziderij
deziderij
06:35 28.05.2015.

Kako će sad banana HR bez ovog "pravno-pravednog" nameta ? Bankrot je neminovan.

VL
01
0106
07:13 28.05.2015.

Hvale vrijedan potez ! Nije da ih ne treba jos puno takvih.

VL
DU
Deleted user
08:47 28.05.2015.

Napokon jedan posve razuman potez ove Vlade, ali ako nije učinjen u predizoborne svrhe. S MIlanovićem i njegovom ekipom nikad se ne zna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.