Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJEDI U RIMU
Povratak na članak

Tisuće ljudi prosvjeduje protiv EU, policija pronašla noževe, plinske maske i metalne šipke

Čak šest različitih skupova organizirano je u Rimu na kojima sudjeluju brojni prosvjednici, od europskih federalista, populista, nacionalista do anarhista

Komentari 8

MI
milanzg123
18:42 25.03.2017.

ma svi su oni ustvari za vas fašisti jer im je pun kufer te patvorevine unije u kojoj nasrod stenje za nećiju guuuuu a svi koji su europejski naštrojeni su sveci koji muljaju narod poradi svoje dobiti tako bih ja to sroćio ili ti jednoumlje zvano komunizam smo isto tako zamjenili jednoumljem zvano unija u kojoj oni diktiraju svoj naćin života i ne mareć za nikog nego li samo za sebe

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
19:34 25.03.2017.

bez nacionalizma nema eu jer smo laka meta.samo taj naconalizam se mora uskladiti a to znaci ojacati ostale siromasne zemlje da od njih nedolazi opasnost.cisto jednostavno i naj iskrenije

VL
AN
anticenzura
18:51 25.03.2017.

Da to cudo sto valja i da je to istina, onda bi oni slavili u citavoj Europi jucer, u svim drzavama, zajedno sa narodom, i obrnuli par stotina miliardi eura na festi. Ali obzirom da je to jedan obican monstrum sto siri strah, bijedu i siromastvo sirom kontinenta, imaju nerede po ulicama sto je i logicno i normalno.

VL
SJ
Sve je uzalud
19:26 25.03.2017.

..............samit gubitnika....ovo mi slići na Juru koji se 15. 04.'43 na svu silu upisati u Ustaše...........

VL
DU
Deleted user
13:30 28.03.2017.

Italija grca sa nezaposlenošću mladih od 40% i nezaposlenošću od 15%, bilo im je balje sa Lirom a inače su 7 ekonomija svijeta. Šta onda mogu očekivati ostali?

VL
PE
perica111
14:35 29.03.2017.

Doslovno svaki negativan komentar ovdje ima kardinalnih pravopisnih pogresaka. EU je projekt koji je odlican za ljude koji zele raditi, stvarati, uciti. Ljenim rvatnama, digicima i na kraju englezicima, koji su u pomanjkanju osobnih vjestina i interesa slijepo okrenuti nekakvomm nacionalizmu i "domoljublju" takav projekt je nesto sto ne razumiju te im nikad nece nista odgovarati. kako to, tako i bilo sta drugo. Ako netko nije sposoban nauciti pravopis vlastitog jezika, kako mu onda uopce objasniti slozenost projekta EU?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.