Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBOMORNI MUŽ

Uhvatio ženu u preljubu pa pajserom nasrnuo na njezina ljubavnika

policija
Foto: ilustracija
10.09.2014.
u 14:16

Najprije mu je demolirao skupocjeni automobil, a onda je odlučio i fizički se obračunati s njim

Kada je muškarac (35) u Audiju A3 zagrebačkih oznaka zatekao ženu s ljubavnikom, uhvatio ga je bijes te je u noći s ponedjeljka na utorak oko 0.40 sati, u mjestu Prikraj između Dugog Sela i Brckovljana, uzeo pajser u ruke i krenuo u osvetu.

Najprije je demolirao skupocjeni automobil u vlasništvu 26-godišnjaka kojeg je zatekao sa ženom, a onda je odlučio i fizički se obračunati s njim. Istim predmetom nasrnuo je na ljubavnika, a cijelu je predstavu gledala i žena uhvaćena u preljubu koja je ljubavnika ipak uspjela izvući od teških ozljeda.

Uspjela je primiriti supruga tako da je 26-godišnjak zadobio tek nekoliko hematoma, a pomoć mu je pružena u KBC-u Dubrava. Razjareni suprug odmah je doveden u policijsku postaju na ispitivanje, a kazneno je prijavljen za pokušaj teškog ubojstva iz niskih pobuda.

U srijedu je doveden pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda koji nakon ispitivanja odlučuje o mogućnosti da sumnjivac bude zadržan u istražnom pritvoru. 

>> Nakon verbalnog okršaja nožem ubo mladića

>> Odbačena prijava protiv Zvjezdana Cvetkovića zbog prijetnji partnerici

Ključne riječi

Komentara 105

AN
Android
14:27 10.09.2014.

Krivog je udario.

Avatar oneworld
oneworld
14:38 10.09.2014.

tu je jedini krivac ova milostiva kaj se pumpala, ova dvojica uopće nisu krivi već ova što ju je zasvrbilo, ali nju zakon štiti

MA
MarioG
15:14 10.09.2014.

Njega su vodile "niske pobude". A ovi su se onda je*avali iz "visokih pobuda"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije