Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krali po slavoniji

Uhvaćen mladi lopov: Ima 13 godina i stotinu kaznenih prijava

huligani
Sanjin Strukić/Pixsell
08.05.2012.
u 14:30

Mladi su lopovi provalili u kafić u Belišću, nisu zaobišli ni tamošnji dom umirovljenika, a \"operirali\" su i u dvjema trgovinama u Valpovu. Krali su novac, cigarete i pića.

OSIJEK – U pohodu je ponovno bio 13-godišnjak koji iza sebe već ima čak 97 kaznenih prijava. S dvojicom maloljetnika, odgovoran je, sumnja se, za četiri teške krađe i jednu "običnu".

Mladi su lopovi provalili u kafić u Belišću, nisu zaobišli ni tamošnji dom umirovljenika, a "operirali" su i u dvjema trgovinama u Valpovu. Krali su novac, cigarete i pića. Iz još jedne valpovačke trgovine odnijeli su novac. Šteta se procjenjuje na više tisuća kuna, a počinili su je krajem travnja i početkom svibnja.

­– Slijedi opće posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku – izvijestila je policija.

Dječak s debelim dosjeom, zarađenim zbog krađa i uništenja tuđih stvari, još nije kazneno odgovoran jer ima manje od 14 godina i zakonski je dijete. Policiji je poznat od svoje desete godine i otada "marljivo" skuplja kaznene prijave. Kako neslužbeno doznajemo, stanuje s roditeljima i trenutačno nije smješten u odgojnu ustanovu. Policija je protiv njegovih roditelja, doznajemo, do sada podnijela tri kaznene prijave za zapuštanje i zlostavljanje djeteta ili maloljetne osobe.

Ključne riječi

Komentara 12

KB
KLAVIRZVRNDALO BEZ SLUHA
15:06 08.05.2012.

ima sve karakteristike za prvog potpredsjednika vlade

CH
chemica
15:09 08.05.2012.

Nije mi jasno, zbog čega skrivaju lica? Srame se nečeg? Nevin čovjek bi se izbeljio u kameru, ovi se skrivaju. Nije mi samo jasno, zbog čega? Cijelo selo zna što su napravili pa teško da im tamo ima normalnog života. Kada je lika iz ulice murija otpremila zbog droge u Lepoglavu na 5 godina, familija mu propala u zemlju od sramote. Prošlo je tih pet godina, ali njega još nema doma. U Špičkovini Donjoj može biti samo gore. Sanaderu možeš staviti soli na rep, ali svom lokalnom krimosu možeš dobrano zagorčati život, da ga prođe volja da se ikad više pojavi u mjestu.

SC
Stari Cinober
14:50 08.05.2012.

Državni rekorder ima 197 komada do navršene 14. I nikom ništa. I onda se čudimo političarima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije