Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 16 dana
Povratak na članak

Uhitili davitelja iz Plaškog, 17 dana bježao policiji

Policija zasad ne želi otkriti ime ubojice, sumnja se u mladiće od 19 i 25 godina

Komentari 4

OB
-obrisani-
23:29 20.07.2010.

I kad Romi (cigosi ) dobiju od policije ,sto i trebaju,nadju se koji ih brane...

VL
OB
-obrisani-
02:43 21.07.2010.

Nije ubojica dok nema presude! Joj, joj, joj...

VL
ST
strsica
10:33 21.07.2010.

Nekada je Latin i Plaski bio oaza mira i srece. Poprilicno skromnih ljudi, nije tu bilo nekog velikog bogatsva ali svi su vrijedno radili i zivjelo se kvalitativno. Onda smo postali nekakva republika Srpska, moj Boze ne ponovilo se, a onda je doslo dao DEMOKRACIJE Tudjmanove, e moj Boze zar nas toliko mrzis. Protjerase domace, naselise divlje. Najveci olos naselise i jos cigice ka tome. Sve sami kriminalci uglavnom. Hrvati iz B. Luke koji su naravno protjerani ili ZAMJENJENI ako su nesto vredjeli otisli su u Zagreb, a Plaski dobi olos. Tako se sada i zivi u Plaskom, kako olos moze da funkcionise. Pa u Latinu se nikada nikakav kriminal nije desio, bilo je par kradljivki ka Milka Sasinka ili Mira Tucina zvana celavica i to je to. Ostalo je sve teklo nekim svojim tokom. Mirno i normalno. Da zaboravih da spomenem Milu Dragasa bijeljina, koji je inace nesposoban za vojsku bio ali je u Krajini imao organizovanu bandu da krade i rastura. Eto svi smo znali za tih troje. Ali sada u demokraciji, ma ne znas od kuda ti prijeti opasnost, sve kriminalac do kriminalca. Ko je normalan mogao udaviti jadnu staricu koja je jedva hodala. Ma i ako su joj pare uzeli, ma zasto je ubiti??? Bolesni mozgovi.

VL
SM
stari_mudrac
10:36 21.07.2010.

luena 1, ti si glupa. ti to ne razumiješ.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.