Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HULIGANI

Uhićena tri napadača na kadete Partizana, za dvojicom se još traga

policijski kombi
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
16.09.2016.
u 11:40

Trener Partizana kazao je da je mlade beogradske vaterpoliste branio i jedan prolaznik, koji je rastjerao napadače riječima: - Zašto tučete djecu?

Dva mladića u dobi od 24 godine te jedan maloljetnik uhićeni su zbog sumnje da su prije desetak dana u Zagrebu napali mlade kadete beogradskog Partizana. Kako je priopćila zagrebačka policija, u napadu su sudjelovale još dvije osobe za kojima se traga.

Nakon što su otkriveni i uhićeni, mladići su kao motiv napada naveli to što je netko od kadeta Partizana na sebi imao trenirku na kojoj je bio Partizanov grb. To je napadače, kazali su, isprovociralo pa su mlade beogradske vaterpoliste prvo počeli vrijeđati, a osumnjičeni maloljetnik je zapalio i baklju. Njome srećom nikog nije ozlijedio, a njegovi sudrugovi napali su kadete, te su ih tukli rukama i nogama.

U napadu su dva mlada kadeta Partizana lakše ozlijeđena, a da su napadnuti policiji su prijavili dva sata kasnije, nakon što su došli u hotel u kojem su bili smještani. Iako su beogradski mediji u nekoliko navrata pisali da su kadeti napadnuti i pretučeni bokserima i palicama, zagrebačka policija to je u više navrata demantirala. To je demantirao i trener Partizana, koji je kazao da je mlade beogradske vaterpoliste branio i jedan prolaznik, koji je rastjerao napadače riječima:

- Zašto tučete djecu?

Osumnjičena trojka nakon boravaka na policiji, biti će dovedena na tužiteljstvo, a zatim vrlo vjerojatno i pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda, radi određivanja istražnog zatvora.

Komentara 2

MA
MarioTo
14:34 16.09.2016.

Krivi su ti klinci a pogotovo trener da nose oznake kluba koji nije poželjan u Zagrebu to znači da provociraš da bi se naslikavao i slao po portalima. Pa ne smiješ hodati Hajdukovim ,Rijekinim a kamo li s srpskim.Namjerno provociranje!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije