Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno dolijali

Uhićena međunarodna banda provalnika

policija, presretaci
Hrvoje Jelavić/Pixsell
11.08.2010.
u 14:06

Provale su obavljali posebnom provalničkom opremom. Iz vozila su krali torbe i torbice s osobnim dokumentima korisnika vozila.

GOSPIĆ – U utorak, 10. kolovoza, u 1.10 sati na odmorištu autoceste A 1, Brinje zapad, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske u počinjenju kaznenog djela teške krađe provalom u talijanski kamper zatekli su dvojicu Zagrepčana (41 i 29) te jednog Nizozemca (22). Usudili su se provaliti u kamper dok je u njemu spavalo čak četvero talijanskih državljana.

Ukrali su torbicu u kojoj se nalazila lisnica, dokumenti jedne Talijanke i manji novčani iznos. Lopovi su uzeli i torbicu sa šminkom, punjač za mobitel i dvije baterijske lampe.

Počinitelji su uhvaćeni na djelu i provedena je istraga. Utvrđeno je da su oni još od 23. travnja na odmorištima Ličanke izvršili čak osam kaznenih djela provala u vozila.

Provale su obavljali posebnom provalničkom opremom. Iz vozila su krali torbe i torbice s osobnim dokumentima korisnika vozila. Posebno su im bile omiljene lisnice, kartice, mobiteli, a naročito skupocjena digitalna oprema. Međunarodni kriminalci su danas dovedeni istražnom sucu Županijskog suda u Gospiću, koji im je odredio 48-satno zadržavanje.

Komentara 8

KA
Kakma
14:30 11.08.2010.

Kakva je to medjunarodna banda sa 2 Zagrbcanina,neka mi netko objasni?

MA
MagicSerb
14:44 11.08.2010.

Kakma, postoje samo dva objašnjenja: prvo - da ih je sramota napisat kako Hrvati takođe kradu, tj da su lopovi i druga, da se Gospić smatra drugim najvećim gradom susedne vam Republike Srpske Krajine! hahaha

Avatar Rubirosa
Rubirosa
14:17 11.08.2010.

Uhvaćena međunarodna banda provalnika............. Markane to su kokosari,to nije nikakva banda.Potrudi se da nadjes BANDU.Ako neznas sam,trazi pomoc od Smolcica...(H)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije