Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u osijeku

FOTO Uhićena dvojica osumnjičenika s više od 890 kilograma konoplje

U pretrazi pronađeno preko 890 kilograma konoplje s ukupno većim sadržajem THC-a od zakonom propisanog
Foto: PU osječko-baranjska
1/8
16.12.2023.
u 15:31

Pretragom su  pronađene  232 papirnate vreće konoplje ukupne  težine više od 745 kilograma, kao i 16 PVC vreća sa više od 146 kilograma konoplje, s ukupno većim sadržajem psiho aktivne tvari, THC-a, od zakonom propisanog.

Osječko-baranjska policija uhitila je dvojicu osumnjičenika, hrvatskog (40) i stranog državljanina (58), kod kojih je na valpovačkom području pronađeno više od 890 kilograma konoplje s većim sadržajem THC-a od zakonom propisanog, izvijestila je policija u subotu.

Kriminalističko istraživanje provedeno je u suradnji s dubrovačko-neretvanskom Policijskom upravom te Carinskom upravom i osječkim  Općinskim državnim odvjetništvom, a temeljem naloga osječkog Županijskog suda, 14. prosinca obavljena je pretraga stana i drugih prostorija u okolici Valpova, kojima se koristi 40-godišnji osumnjičenik.

Pretragom su  pronađene  232 papirnate vreće konoplje ukupne  težine više od 745 kilograma, kao i 16 PVC vreća sa više od 146 kilograma konoplje, s ukupno većim sadržajem psiho aktivne tvari, THC-a, od zakonom propisanog. Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 40-godišnjak te 58-godišnji strani državljanin su uhićeni te su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku PU osječko-baranjske. Osumnjičenike se tereti  za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, priopćila je policija.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Pali kradljivci u zračnoj luci u Španjolskoj: Kao djelatnici putnicima iz kofera krali nakit, satove...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije