Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija

Uhićen u ukradenom audiju, a nađeni mu i krivotvoreni dokumenti

putovnice
interpol
25.02.2010.
u 12:41

Nakon što su 3. veljače na Graničnom prijelazu Stara Gradiška policajci zaustavili audi A6 kojim je upravljao Božo B. (31) iz Splita, 4. veljače obavljena je pretraga njegova stana u kojem su pronašli krivotvorene dokumente.

SPLIT - Nakon što su 3. veljače na Graničnom prijelazu Stara Gradiška policajci zaustavili audi A6 kojim je upravljao Božo B. (31) iz Splita, 4. veljače obavljena je pretraga njegova stana.

Pronašli su bugarsku putovnicu, osobnu iskaznicu i vozačku dozvolu na ime Branimir Nikolov Aleksandrov (35) i slovensku putovnicu, osobnu iskaznicu i karticu deviznog računa Jadranske banke na ime Darko Horvat (40). Policija je utvrdila da su putovnice bile prijavljene kao izgubljene, dok ostali dokumenti ne postoje.

Granični su policajci u Staroj Gradišci uhitili Božu B. jer su provjerom utvrdili da je za audijem njemačkih oznaka Interpol raspisao potragu zbog sumnje da je ukraden. Božo je vozilo iznajmio u rent-a-caru u Njemačkoj, ali ga nije vratio. S njim su tada u vozilu bili Ivan G. (49) i Jakov G. (37), za kojim je, navodno, Interpol Švicarske raspisao međunarodnu tjeralicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije