Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA 'CESTI SMRTI'

Uhićen muškarac koji se snimao kako vozi 190 km/h kod Dicma

Šibenska Dubrava: Policija kontrolira promet u Šibensko-kninskoj županiji, ilustracije
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
21.09.2023.
u 23:04

Vozaču BMW-a izdan je prekršajni nalog, a izrečene su mu novčana kazna i zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije

Nakon što su ove godine na cesti D-1 kod Dicma poginule tri mlade djevojke u dvije prometne nesreće, mještani sve glasnije zagovaraju oštrije kontrole brzine na toj dionici, prozvanoj 'cesta smrti'.

Da je stroži nadzor stvarno potreban, potvrdile su i snimke divljačke vožnje na toj dionici. Video vozača BMW-a koji je jurio 190 km/h, snimio se i objavio na društvenim mrežama, podijelio je 24sata. Oni sada javljaju da je vozača identificirala i privela policija.

Ne zna se kada je snimka nastala, no objavljena je samo nekoliko dana nakon što je na 'cesti smrti' poginula 18-godišnjakinja. Vozaču BMW-a izdan je prekršajni nalog, a izrečene su mu novčana kazna i zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije.

VIDEO Novo sramotno divljanje na cesti u Dicmu

 

Ključne riječi

Komentara 2

SB
Stroga Babaroga
08:17 22.09.2023.

Treba mu oduzeti auto, zabrana vožnje nije dovoljna. Znam da onda svejedno može sjesti u neki drugi, ali kao odgojna metoda kod takvih ništa nije previše.

TA
takoje
10:34 22.09.2023.

mora se snimati, ako nitko nezna nije se desilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije