Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad nakon svađe

Uhićen muškarac koji je pretukao pacijenta ispred KB Dubrava

Kb Dubrava
Davor Puklavec/PIXSELL
03.08.2012.
u 13:19

S napadačem su bila još dvojica muškaraca koja Zlatka nisu tukla nego su "samo" gledala

Alen B. (33) koji je 23. srpnja prošlog mjeseca gotovo nasmrt pretukao pacijenta KB Dubrava Zlatka P. (51) ispred ulaza u bolnicu uhićen je te je nad njim dovršeno kriminalističko istraživanje. Alen i Zlatko tog su se dana posvađali u kafiću u Kraljevićevoj ulici u Maksimiru.

Nakon svađe Zlatko je napustio kafić i vratio se u KB Dubrava gdje je otprije bio hospitaliziran zbog problema s nogom. Alen ga je nakon toga nekoliko puta zvao na mobitel i tražio po bolnici, nakon čega je Zlatko izašao iz svoje sobe i došao pred ulaz bolnice.

Tamo ga je osumnjičeni pretukao i ostavio da bez svijesti leži ispred ulaza. S napadačem su bila još dvojica muškaraca koja Zlatka nisu tukla nego su "samo" gledala.

>>Pretukli pacijenta ispred KB Dubrave, bori se za život

Ključne riječi

Komentara 3

CH
chemica
13:44 03.08.2012.

Ah ta balkanska "prijateljstva".

AB
abendblatt
19:19 03.08.2012.

Kakav je to pacijent, koji odlazi na pice u kafic, odlazi u KB Dubrava na odmor, izlazi van po potrebi, a boluje i hospitaliziran je zbog noge, Ostojicu, ovo je u tvojoj domeni.

JS
jsestak
22:16 03.08.2012.

a pisalo je da je bil u invalidskim kolicima kad ga je pretukel.Po bolnici se fura u kolicima a kad ide na kavu onda to može i bez kolica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije