Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Keljmendi u pritvoru

Uhićen jedan od najtraženijih balkanskih narkobosova!

Naser Keljmendi
Screenshot/YouTube
06.05.2013.
u 11:47

U sklopu akcije Lutka Keljmendi je osumnjičen za ubojstvo Ramiza Delalića Ćele, trgovinu narkoticima i druga teška kaznena djela. Keljmendi je državljanin BiH, a nalazi se na crnoj listi američkog State Departmenta.

Na Kosovu je uhićen Naser Keljmendi, prvoosumnjičeni u slučaju "Lutka" kojom su BiH vlasti pokušale razbiti kriminalne grupe, piše Klix.

B92 piše da je uhićenje Keljmendija potvrdio glasnogovornik policije Kosova Baki Keljani. Keljmendi je pobjegao iz BiH neposredno prije akcije Lutka u kojoj je pretražen i hotel u njegovu vlasništvu Casa Grande. Pretpostavlja se da je, kako ga neki nazivaju "vođa jedne od najvećih kriminalnih skupina na Balkanu", svoje akcije vodio iz tog hotela.

"Jedan od najopasnijih narkobosova na Balkanu"

Direktor Udruženja šefova policije država jugoistočne Europe Zlatko Miletić prije 12 dana najavio je novu akciju kojoj je svrha bila uhićenje Nasera Keljmendija. Tada je kazao da je Keljmendi lociran i da za uhićenje čeka odobrenje države u kojoj se nalazi. U sklopu akcije Lutka, Keljmendi je osumnjičen za ubojstvo Ramiza Delalića Ćele, trgovinu narkoticima i druga teška kaznena djela. Keljmendi je državljanin BiH, a nalazi se na crnoj listi američkog State Departmenta.

Podgoričke Vijesti napisale su da je Keljmendi jedan od najopasnijih narkobosova na Balkanu, a za njim je raspisana i Interpolova tjeralica. B92 piše da je prema policijskim informacijama Keljmendi glavni financijer i organizator prometa heroina koji u Peć stiže autobusima iz Istanbula i Albanije, a zatim se preko Rožaja prevozi u Novi Pazar i dalje u zapadnu Europu.

>>Uhićen Elvis Keljmendi, sin najtraženijeg kriminalca Balkana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije