Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Monstrumi

Uhićen "hrvatski Fritzl": 30 godina spolno općio s retardiranom kćeri

'slavonija-07.07.2009.osijek,hrvatska,svaka deseta hrvatica na podrucju slavonije i baranje prozivjela strasno iskustvo silovanja,  Photo: Davor Javorovic/Vecernji list'
'Davor Javorovic/Vecernji list'
20.05.2011.
u 23:00

Policiju je pozvala žrtvina sestra, zašto tek sad, ne zna se, a iživljavanje je, navodno, počelo još dok je obitelj živjela u inozemstvu

Više od 30 godina zlostavljao je i imao spolne odnose sa svojom kćeri koja ima teškoće u razvoju! Sve je počelo dok je obitelj živjela u inozemstvu. Prije 20-ak godina vratili su se doma, u okolicu Zadra, gdje je monstrum nastavio sadističko iživljavanje. Hrvatska je dobila svoju inačicu svjetski poznatog slučaja Fritzl.

Nema ga u evidenciji

Monstruozni otac (72) uhićen je prošlog vikenda nakon što je navodno jedna od njegovih kćeri prijavila zvjerstva koja je radio nemoćnoj sestri, danas 46-godišnjakinji. Policija ga tereti za rodoskvrnuće i spolni odnošaj s nemoćnom osobom.

– Utvrđena je sumnja da je muškarac 30-ak godina, od ranog djetinjstva žrtve, imao spolne odnose s kćeri iako je navodno riječ o nedovoljno duševno razvijenoj osobi – rekli su nam u zadarskoj policiji, gdje nisu htjeli potvrditi informaciju da je rodoskvrnuće i spolni odnos s nemoćnom osobom prijavila druga kći "hrvatskog Fritzla" i da je ona vidjela zlostavljanje svoje nemoćne sestre. Kako je moguće da je zlostavljanje ostalo nezamijećeno čak tri desetljeća, zasad je nepoznato. Policija nije htjela otkriti ni mjesto ni identitete žrtve i zlostavljača.

U policiji nam je potvrđeno da je 72-godišnjak uhićen i da mu je istražni sudac odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

U mjestu gdje se dogodilo zlostavljanje čuli su za ove stravične događaje. Jedan nam je od istaknutijih mještana potvrdio da je čuo za to, ali nije mogao vjerovati da se takvo što događalo u njihovu susjedstvu. Starac nije bio poznat ni po kakvim ekscesima. Nema ga ni u policijskim evidencijama.

– Uvijek je uredno pozdravljao na ulici i u prolazu. Imao sam dojam da vodi zdrav život, odnosno da se bavi sportom – rekao nam je stanovnik mjesta u kojem se navodno odvijala strašna drama. Prema svemu sudeći, zlostavljanja su počela još dok je muškarac sa ženom i djecom živio u inozemstvu.

Zaplakala pa se povukla

– Čuli smo za taj monstruozni događaj i da je taj čovjek uhićen. Svi pričaju, ali nitko ne zna što se točno dogodilo. Ostali smo šokirani kada smo čuli da to traje već godinama. Taj se čovjek uvijek držao nekako svisoka prema svima i nije se ponašao kao da je iz našeg mjesta – rekla nam je jedna mještanka, dok nam je drugi susjed rekao da ga, ako je točno da je to činio, treba najoštrije osuditi i da je to sramota za cijeli narod.

Posjetili smo kuću u kojoj se navodno sve zbivalo. Otvorila nam je starija žena koja je, kada smo se predstavili kao novinari, zaplakala i povukla se natrag u kuću.

Ključne riječi

Komentara 78

OB
-obrisani-
02:35 21.05.2011.

Houston**** e,a ciji ti ime ili nick nosis-zlocinacke organizacije SAD.dajde jadnim fratrima i popima da se zene,pa cete sacuvati nevine sticenike i djecu u sjemenistima,da ne budu silovani i muceni od isti.svaki dan izlaze nove afere od obicni vasi popova do kardinala pedofila.a sto treba govoriti tek o brakovima sa rodbinom,to je odavno poznato.zene vam se udaju za vjencane kumove,a za kuma uzimaju bivse muzeve.retardirana drzava,isto ko i ta u kojoj danas zivis.PTSP kod civila i pedofilija i pederluk u crkvi,su trenutno vodece bolesti u banani

Avatar Sor@n
Sor@n
23:25 20.05.2011.

Ostali smo šokirani kada smo čuli da to traje već godinama. Traje godinama??? Ipak malo previše. Jad i bijeda.

OB
-obrisani-
23:49 20.05.2011.

jadno dete kakav otac ,kakav bolesnik obesit ga za jaja,nek visi dok ne umre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije