Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pedofilija

Uhićen 67-godišnjak koji je bludničio nad troje djece

zlostavljanje, pedofilija, nasilje
Ilustracija
24.04.2013.
u 11:15

Utvrđeno je da je osumnjičeni u vremenu od listopada prošle godine do sredine travnja ove godine na području Knina, nad troje djece izvršio bludne radnje, priopćila je policija

Policija je uhitila 67-godišnjieg  državljanina BiH s boravkom u Kninu koji je osumnjičen za spolnu zlouporabu djeteta mlađeg od petnaest godina.

- Utvrđeno je da je osumnjičeni u vremenu od listopada prošle godine do sredine travnja ove godine na području Knina, nad troje djece izvršio bludne radnje. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, predan u pritvor - istakla je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

>> Bludničio nad šestogodišnjom djevojčicom iz susjedstva

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije