Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet gorjelo

Ugašeni požari pokraj Trogira i Knina

požar (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
14.03.2012.
u 09:25

U gašenju su sudjelovali JVP Knin i DVD Knin s ukupno devet vatrogasaca i četiri vatrogasna vozila, a požar je iz zraka gasio kanader.

Požar koji je jutros u 7.40 sati planuo na predjelu Gornji Žagrovići – Golubić pokraj Knina, ugašen je oko 10.30 sati, priopćili su iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje (DUZS). U gašenju su sudjelovali JVP Knin i DVD Knin s ukupno devet vatrogasaca i četiri vatrogasna vozila, a požar je iz zraka gasio kanader.

Opožarena su tri hektara trave i borove šume.

Istovremeno je stigla i obavijest da je požar pokraj Trogira, koji je planuo jučer, ugašen jutros u pet sati.

U gašenju požara sudjelovali su DVD Trogir, DVD Marina, DVD Slatine, DVD Seget Vranjica i DVD Rogoznica s ukupno 24 vatrogasaca i sedam vatrogasnih vozila, a požar je iz zraka gasio i helikopter s uređajem za gašenje.

Opožareno je oko 10 hektara  mješovitog raslinja.

Ključne riječi

Komentara 7

FA
Fantom47
10:37 14.03.2012.

Nekakav Ostojić,Ministar što poduzima da ovaj očiti kriminal ne sankcionira promjenom zakona i kažnjavanjem prema stvarnoj šteti. Kao mama i sin palili korov pa se proširilo. Pa kad bi mama i sin bar jedno tri godine u zatvor, dobro bii oni drugi razmislili što čine. Vlast namjerno zaboravlja i oprašta jer je ista kao Oni koji to čine. Vlast je problem, pa onda pojedinci koji to iskorištavaju. Dalmacija će se za koju godinu pretvoriti u mjesečev pejšaž.

LI
liliZG
11:48 14.03.2012.

Fantom47..........................to kod nas ide ovako, mama i sin zapalili korov a onda otišli doma na ručak, jer će to vatrogasci ionako paziti umjesto njih........

Avatar dariodario551
dariodario551
10:04 14.03.2012.

Čim ugase ovaj kod Knina , planuće novi kod Biograda. Tko kaže da u HR nema posla ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije