Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema ozlijeđenih

Ugašen požar koji je buknuo na drvenoj montažnoj kući u Zagrebu

požar (1)
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/15
29.10.2012.
u 20:56

Tijekom gašenja požara koji je buknuo oko 18.35 sati na Trnjanskom zavoju u Zagrebu nitko nije ozlijeđen

Ključne riječi

Komentara 1

VI
Vito
07:08 30.10.2012.

Ugašen požar koji je buknuo na drvenoj montažnoj kući u Zagrebu Račišćava se prostor prekoputa NSK kako bi "investitori imali manje posla kod "rekonstrukcije" Trnja Za to treba "zahvaliti" gradonačelniku prvo je pokrenuo gradnju fontana sad pokreće "loše elektroinstalacije" na" na kraju će ostati samo ciglene kuće koje je teško spaliti te ćemo za njih morati platiti građevnoska dopuštenja za rušenje Ovako barem "štede" spale ono što smeta "vizuri" turitima koji će u budućnosti dolaziti tim putom u Zagreb

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije