Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova akcija

Udruga Riječki pokret otpora - Riječani protiv korupcije i branitelji istakli novi transparent

Riječani protiv korupcije
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/7
09.12.2014.
u 14:47

Nakon okupljanja na Mostu branitelja u središtu Rijeke istakli su 50-metarski transparent s porukom "Olujom do Hrvatske, lustracijom so slobode''

Udruga Riječki pokret otpora - Riječani protiv korupcije  i nekolicina branitelja odlučili su se danas na još jednu akciju.

Nakon okupljanja na Mostu branitelja u središtu Rijeke istakli su 50-metarski transparent s porukom "Olujom do Hrvatske, lustracijom so slobode", a potom su isto učinili i ispred zgrade HNK Ivana pl. Zajca. Odlučili su transparent istaknuti i ispred zgrade Županijskog suda u Rijeci, a potom i  na stijenama nogometnog stadiona Kantrida.

>> Zbog Linćeva računa u Trstu Riječki pokret otpora proziva DORH

Komentara 3

LI
Livi
14:55 09.12.2014.

Budi se sjever i jug, bravo domoljubi! Otjerajte one jugonostalgicare poput frljavog Frljica kojeg bi svaka normalna drzava odmah iza onako skandaloznog izrugivanja drzavnoj himni protjerala iz zemlje kad ju toliko mrzi i zeli je "rastociti" kao sto je rekao novosadskom tv-portalu. Jedino u jadnoj Hrvatskoj takvi izrodi dobivaju tako unosna radna mjesta i JOS IM MASNO PLACAMO DA NAS VRIJEDAJU.

DU
Deleted user
15:10 09.12.2014.

Bogme,u Rijeci počelo štošta ispadati iz ormara. Avangarda čačkala mečku...

U1
ursus_1212
15:25 09.12.2014.

Frlju van iz Rijeke!!! Ajmo Rijeka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije