Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'I ja bi na more'
Povratak na članak

Udruga Ponte organizirala prvo ljetovanje iz socijalnog turizma

Obitelji su odabrane za ljetovanje po preporuci udruge “Ljubav na djelu“ djece oboljelih od malignih bolesti, Caritasom Zagrebačke nadbiskupije te udruge ''Betlehem“ iz Karlovca

Komentari 3

NV
novo vriijeme
22:20 27.05.2015.

Ove su akcije kap u moru potreba, trenutni trend koji sutra može biti zaboravljen jer je na trenutnoj dobroj volji vlasnika smještaja, trebaju postojati trajne istitucije ili hoteli niske kategorije namjenjeni samo socijalnom turizmu Taj turizam ne mora zarađivati a čak i majke mogu same održavati sobe kada nisu na moru. Takvih bi smještaja trebalo biti više i namjenjenih samo socijalnom turizmu.

VL
LA
Lavica7
06:29 28.05.2015.

Ja BI - to je neki novi pravopis???

VL
DU
Deleted user
11:10 28.05.2015.

Nadam se da će se akciji pridružiti svi ljudi u turizmu, barem kada je riječ o sezoni i postsezoni. Što je najvažnije od svega, trebali bi ljudima omogućiti i dobro plaćeni posao kako bi se istoj djeci i obiteljima mogao pružiti dobar i dostojanstven život. No, ruku na srce, dijete koje ne vidi more, neće u životu ništa izgubiti, ali ono koje ne vidi dobro obrazovanje, kvalitetnu zdravstvenu njegu i socijalnu skrb, taj je izgubio sve, a ne samo jedno u nizu ljeta!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.