Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
52:39
Povratak na članak

Udar na demokraciju – Trump ne zna hoće li priznati rezultate izbora

Ti si marioneta. Putin te nadmudrio na svim područjima – kazao je Trump dodavši da ne bi bilo loše biti prijatelj s Rusijom

Komentari 11

LI
lixeGZ
15:20 21.10.2016.

trump budući predsjednik je u pravu. demokracija, demokratski izbori gdje to ima, kaj je to ? sve iz interesa namješteno iz masonskih loža ! a ova clintonica se našla na slici zinuti...... bilo bi joj bolje da si je mužu zinula, nego kaj je to umjesto nje obavljala monika.

VL
Avatar lvan12
lvan12
18:43 21.10.2016.

Udar na zdrav razum! - članci poput ovoga...

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
21:11 21.10.2016.

Gledao sam sučeljavanje, Trump je razbio ove bolesnu Sorosevku ko kantu. Soros opet bifla ankete u svoju korist, ali opet bi mogao ostati bez pobjede, kao što mu se dogodilo u Izraelu i Britaniji. Volio bih da Trump pobjedi nego da mi netko da deset tisuća kuna.

VL
KM
Kreso M
17:55 21.10.2016.

I to je udar na demokraciju??

VL
SA
SajamTastine
00:00 22.10.2016.

Udar na demokraciju je reci da druga strana masovno zeli pokrasti izbore (kao sto se u Austriji, Francuskoj itd vec dogodilo, iza cega stoje masoni, kao i u Americi), ali udar na demokraciju nije planirati i masovno pokrasti izbore. Lijepo.

VL
MA
.Marsijanac
16:06 21.10.2016.

Sluzite se lazima. Trump je jasno objasnio zbog kojeg razloga ne bi priznao izbore. Dakle u USA ima 24 milijuna nepravilno registriranih ,kao ilegalnih useljenika pa cak i mrtvih koji glasuju. Dobro je poznato da je na prijasnjim izborima biloo kradje pa cak i kupovanja glasova. Vec sada je dokazano da je Clintonica placala razne nasilnike i po $ 1,500 za napade i nerede protiv republikanaca.

VL
DC
DC
16:28 21.10.2016.

VL opet prenosi pola istine... Kakvo je to pitanje - Ako izgubite hocete li priznati rezultate? Americki izbori su poznati po neregularnostima (tj. glasovima mrtvih ili onih koji su glasali nekoliko puta...) sto moze bit odlucujuce u nekim americkim drzavama u kojima su glasovi podjeljenji 50/50. U Americi predsjednik se ne bira vecinom nego glasovima po drzavama tako da je svaki glas vazan. Isto tako Wikileaks je u objavljenim emailima objelodanio mnoge malverzacije u americkom izbornog procesa koji je korumpiran bas kao i politicari. Trumpov odgovor nije napada na demokraciju kako ga mediji zele prikazati nego bas pokusaj da je se sacuva.

VL
Avatar lola lola
lola lola
02:17 22.10.2016.

Suceljavanje je islo u njezinu korist jer je ona znala sve odverglati vrlo smireno i pametno, dok se on uglavnom ubacivao u njezin monolog i lupetao gluposti. Prejadno, ali to je bilo i za ocekivati.....

VL
NB
nikola.boromisa11
16:02 21.10.2016.

Vrijedi li to isto u slučaju njegove pobjede.Ameri su za mene inače jadi bijeda ljudska,no ovaj je porušio sve protukandidate u lupetanju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.