Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šala pošla po krivu

Učiteljica djeci usta zalijepila selotejpom da budu - tiho

škola
Davor Puklavec/PIXSELL
04.05.2013.
u 09:22

- Kad nam je stavila traku na usta bilo je sve OK, no onda su me počele peči usne, a bilo mi je i teško distati s tim na ustima, kazala je djevojčica

Učiteljica škole u gradiću Aurora u američkoj saveznoj državi Kolorado svojim je učenicima, njih 28, na usta stavila prozirnu ljepljivu traku da budu tiho, piše Huffington Post.  

Ispričala je to svojoj majci jedna od učenica koja je kući stigla uplakana. 

- Kad nam je stavila traku na usta bilo je sve OK, no onda su me počele peči usne, a bilo mi je i teško distati s tim na ustima, kazala je djevojčica čiji se identitet taji jer je maloljetna. 

Njezina majka jednoj je američkoj TV postaji ispričala kako joj je kći došla kući sva uplakana i nije prestala plakati. 

- Molila me da je ne šaljem više u školu i da je podučavam kod kuće, rekla je. 

No, čini se kako učiteljica svojim postupanjem nije ogriješila ni o jedan zakon i neće biti sankcionirana. Tamošnja policija ispitala ju je i odlučila da je neće kazneno goniti. 

- Nisam mislila da ima nešto loše u tome, pravdala se učiteljica policajcima. 

I učenica koja je podigla prašinu potvrdila je da je sve počelo kao šala i da su djeca tražila da im zalijepi usta, kao što je učiteljica ispričala na ispitivanju. 

Škola će, pak, provesti vlastitu istragu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije