Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKINULI ŠTRAJK
Povratak na članak

Mališani OŠ Čepin ponovno na nastavi, razrednik bi se mogao vratiti u rujnu

Nažalost, ovaj put nismo uspjeli ublažiti posljedice, ali nadamo se da smo počeli rješavati uzroke problema, poručuju roditelji

Komentari 2

IB
ivan.biljan68
09:33 06.03.2015.

kad se netko sjeti,netko dobije otkaz,a djeca navikla na nastavnika,pa im fali.Nije to kao u nekom poduzeću;ode šef,doći će drugi,to su djeca,koja drugačije svaćaju,na svoj dječiji način,a ne kao mi,odrasli"-treba ih razumjeti.

VL
IV
Ivanveliki
11:28 06.03.2015.

pa kako se može uopće dogoditi da ni krivom ni dužnom razredniku daju otkaz samo zato sto su izgubili sud i bivsu djelatnicu moraju vratiti na posao? Nađite joj drugo radno mjesto, jer ovako nimalo niste dobar primjer djeci koja od vas dozivljavaju nepravdu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.