Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Materijalni problemi

Ubojicu dovezao sin iz prvog braka, na odlasku imali nesreću

Ubojstvo u Belišću (1)
Davor Javorović/PIXSELL
24.12.2012.
u 11:20

Jakob Š. hicima je iz pištolja teško ozlijedio bivšu suprugu Jasminu F., a usmrtio joj brata Miloša O. (47) i sestru Danicu T. (45)

BELIŠĆE - Jakoba Š. (57), koji je u nedjelju navečer teško ranio bivšu suprugu Jasminu F., a ubio njezina brata Miloša O. (47) i sestru Danicu T. (45), na mjesto je zločina u Belišću, neslužbeno doznajemo, dovezao sin iz prvog braka.

U automobilu je bila i sinovljeva djevojka, a oboje su stari 30-ak godina. Nakon pucnjave, ubojica je sjeo u isti automobil te su se odvezli. No, putem je navodno iskočio iz vozila još u Belišću i lakše se ozlijedio. Ubrzo je uhićen. Sin je, neslužbeno saznajemo, nastavio voziti i doživio prometnu nesreću u Ladimirevcima, selo desetak kilometara dalje. Tu ga je zatekla i policija. Još se, pak, utvrđuje jesu li sin i djevojka znali što Jakob namjerava, da je bio naoružan te u konačnici, jesu li, dok su s njim napuštali Kozarčevu ulicu, bili svjesni kakav je monstruozni zločin počinio.

Jakob je pred kuću, u kojoj su brat i sestre s trima kćerima zajedno živjeli, stigao oko 19.30 sati. Imao je pištolj uza se. U trenutku krvavog obračuna u kući su bile i Jasminina 16-godišnja kćer iz prvog braka te Danicina 19-ogodišnja kćer. Djevojke su se, neslužbeno saznajemo, skrile. Iza Danice je ostala još jedna,13-godišnju kćer. Motiv ove tragedije navodno su materijalni razlozi. Jasmina je s Jakobom, pričaju susjedi, živjelo jedno vrijeme u selu kod Đakova. No, proljetos se vratila bratu i sestri u Belišće nedaleko od Osijeka.

- To nije bio život kakav je htjela. Pričala je da ju je često tukao i maltretirao - rekli su nam susjedi. Napušteni se suprug, očito, nije mirio s prekidom pa je, dodaju, često dolazio na adresu u Kozarčevoj. Policija je stoga intervenirala i dva dana prije zločina. Jakob se pred kuću u Kozarčevoj dovezao motociklom, proklizavao je kotačima i pravio buku. Jasmina je u nedjelju navečer hitno prevezena u Klinički bolnički centar Osijek. Teško je ozlijeđena, ali su, doznajemo, istražitelji s njom već razgovarali. O stradalom joj bratu Milošu susjedi pričaju samo u superlativima.

- Bio je ljudina, duša od čovjeka! Sa svojom je skromnom plaćom prehranjivao sestre i njihove kćeri. Još je, jadan, nedavno dobio otkaz u kombinatu Beliše - kazali su nam šokirani susjedi.

>>Obračun u Belišću: Ubio brata i sestru bivše žene, a nju ranio

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Jana
Jana
11:45 24.12.2012.

Šteta ljudskih života ovo je velika tragedija ali tu nešto nije funkcioniralo . Pokojni je bio u drugom braku , ubojici je bio drugi brak pa tako i Danici . U svakom braku su imali dijete. Jadna djeca sa takvim roditeljima.

IV
ivaan
12:18 24.12.2012.

Bliži se Božić, napišite nešto pozitivno, nadahnujuće ili veselo. Pišete samo o masakru, smrti, incidentu, masakru, genocidu, stravi, užasu, tragediji, teroru, silovanju, ubojstvu, itd, itd....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije