Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgođeno suđenje

Ubojica studenta priznao: “Nisam mogao prestati da ga bijem”

dario cupać  (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/3
28.02.2012.
u 15:46

Student Aleksandar Abramov s otoka Cresa pretučen se ugušio u vlastitoj krvi u središtu Rijeke

Nakon više od dvije godine od ubojstva creskog studenta Aleksandra Abramova, nasmrt izudaranog u prosincu 2009. godine u središtu Rijeke, u utorak je na riječkom Županijskom sudu trebalo početi suđenje trojici sudionika tragičnog noćnog obračuna. No odgođeno je jer prvooptuženog Dušana Cupaća (24), koji je odmah nakon krvavog sukoba pobjegao i sklonio se u Srbiji čiji je državljanin, nije bilo u sudnici. Ondje su, međutim, bili roditelji A. Abramova uz svog punomoćnika odvjetnika Ljubu Kostiča. Šutke su ušli i izašli iz sudnice. Pred suca Sašu Cvijetića sjela su druga dvojica optuženih, Dario Savić (27) i Dario Cupać (24), koje tužiteljstvo tereti zbog nepružanja pomoći vršnjaku koji se pretučen ugušio u vlastitoj krvi, a za odbjeglog Dušana Cupaća, kojemu je poziv upućen na adresu u Srbiji, sudu nije stigao dokaz da je taj poziv primio pa je, dok se ne utvrdi što je bilo s dostavom, postupak odgođen.

Prethodno je odbjegli Cupać uredno primio optužnicu, a za trajanja istrage o ubojstvu, tada kao osumnjičenik, bio je temeljem zamolnice našeg pravosuđa ispitan u policiji i pred istražnim sucem u Valjevu, no nije bio pritvoren. U iskazu pred sucem u Valjevu Cupać je detaljno opisao okolnosti sukoba rekavši da ga je Abramov nakon svađe u redu za pizzu udario šakom u nos, a on mu uzvratio i, kako je rekao, toliko se razbjesnio “da nije mogao prestati da ga bije”. U tom je iskazu Dušan Cupać potvrdio da prijatelj D. Savić i njegov rođak D. Cupać nisu tukli Abramova.

Komentara 1

TI
tintilinic100
07:33 29.02.2012.

Katastrofa... i ovakvi mamlazi žive među nama. Ima ih na stotine... to su tempirane bombe.. u našem društvu... :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije