Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznio je obranu
Povratak na članak

DORH objavio nove detalje stravičnog pohoda Tina Šunjerge

Svoje roditelje ubio je vatrenim oružjem koje je njegov otac legalno posjedovao i čuvao u sefu na zakonom propisani način

Komentari 19

NE
Nenadjebivi
13:53 28.03.2017.

Sve ispod 40 godina zatvora bilo bi premala kazna za ovog monstruma , zapravo najbolja bi bila doživotna robija bez mogučnosti pomilovanja samo to kod nas nažalost ne postoji koliko mi je poznato a smrtna kazna da postoji bila bii najprimerenija , svakako nekoga tko je bio u stanju počiniti ovakav zločin nikada više ne bi smijeli pustiti među normalne ljude. U ovom slučaju s obzirom da je počinitelj sam priznao krivnju nema se šta puno ni suditi , to treba po brzom postupku , olakotnih okolnosti ovdje ne smije biti , nažalost na našim sudovima se često zločincima priznaju razne olakotne okolnosti a premalo se vodi računa o žrtvama čiji su životi okrutno skončani.

VL
DU
Deleted user
12:13 28.03.2017.

Evo njega vani 2019 godine pa ce još par osoba posmicati, nakon toga će izaći 2021 i nastupiti u Big Brotheru. Pljuc.

VL
SM
san.martino
13:29 28.03.2017.

Prije svega on je psihicki tesko bolesna osoba!

VL
DU
Deleted user
15:09 28.03.2017.

Klasični psihopat, vjerojatno nasljedni, jer je i djed ubojica... Može dobit 10 godina max., a neće ni to i eto njega za 2/3 vani dakle za 6... Pa na koga naleti... U Americi bi ga spržili na električnoj i riješili genetski problem, ali zahvaljujući bolesnim leftardima i njihovim društvenim eksperimentima, o ovom će je još čuti u crnim kronikama....

VL
OB
ObrenM
15:08 28.03.2017.

Vec pocinju hvalospjevi za zlocinca bez iole realnog opravdanja.Odvjetnici su nanjusili djedov novac i vec pricaju o mladjem punoljetniku koji ne moze dobiti vise od 10 godina.Uz kratkotrajnu neubrojivost dobiti ce tako malo da ce ljudima doci zlo.Prikrivace kazniti maksimalno i obznaniti imena casne mladezi.

VL
DE
Demokrates
16:19 28.03.2017.

Kad sirotinja ubije u samoobrani takvog: "krasnog", "divnog", "tihog" i "mirnog" momka; onda po službenoj dužnosti dobije nekog odvjetnika s "dna bačve" i 40 godina bez mogućnosti pomilovanja. Dida i baka će naravno sve dati za slobodu i sreću "svojega zlata", obitelj će mu oprostiti jer je bio isprovociran ponašanjem svojih roditelja a suučesnici i suizvršitelji zločina će postati slučajni prolaznici; iako je iz načina izvršenja vidljivo precizno i kvalitetno planiranje. Eto njega opet na 21. proslavi rođendana svoga drugara po svjetonazoru i odgoju.

VL
SU
Suncica
18:12 28.03.2017.

Stravicno! Sta je to u ljudima? Ovaj momak je ocigledno bio ili nadrogiran ili je psihicki bolesnik. Steta! Kakvu su lepu kucu imali, sigurno su bili i radni i normalni ljudi, zivot na moru, pa opet zlo! Saucesce porodici.

VL
DE
deda1234
15:04 28.03.2017.

bravo od kad odvjetnici daju izjave....ili ce to sud tretiratkao gresku kod krim istrage pa ce bit vani za tri mjesec!

VL
TA
Tag
17:37 28.03.2017.

Bio dobar momak kazu.Pa ljudi moji trebalo bi se pitati da li ima sta u njegovoj glavi ili je prazna.Mozes se misliti koja je to sila djelovala u njemu da pocini takvo zvjerstvo.I da li je on uopce svjestan sta je pocinio.A ovaj njegov pajdas je jos gori od njega.Pa mogao je policiji javiti i mozda ovaj ne bi stigao i oca ubiti.Ali kazem ti mladi sta im se mota po glavi.Izlasci, droga , alkohol , razvrat a mozak funkcionise kao u petogodisnjaka.

VL
Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
18:22 28.03.2017.

U prvom redu to je tragedija. Zalosno zalosno

VL
BL
Blomberg
19:58 28.03.2017.

Pitam se kakav bolesnik mora biti koji predlaze sudjenje od 5-50 G . Za taj srasan zlocin ako nismo banana drzava, morao bi dobiti najmanje 50 G. Pitam se sa kojim obrazlozenjima bi se kazna mogla smanjiti, to se znazna ucinjeno je sa predumisljanjem. Svejedno je pod kojim utjecajem je taj ubojica bio.

VL
DY
dynasty1414
21:24 28.03.2017.

I sada bi taj monstrum trebao ležati i ljenčariti u zatvoru na nas račun daljnjih 30-40 godina....za ovakve monstrume potpisao bi smrtnu kaznu..... neki ce pričati price o mladosti i sl., no ako ga puste za 10 godina sto se bojim u ovoj "pravnoj" državi moze dogoditi, ta zvijer ce opet ubiti.....samo je pitanje koga, moju kćer?, unuku, vaseg sina, brata, dijete?....razmislite. Taj slobodu vise ni pod koju cijenu ne smije doživjeti.....!!!!!!!

VL
DO
doktorica
08:58 29.03.2017.

krivo je društvo koje tolerira ovisnike kao bolesnike a ne poduzima ništa da ih rehabilitira.da su ga na prvi znak agresivnosti,drogiranja ,poslali na rad u komunu izbjegla bi se tragedija.

VL
Avatar commentator
commentator
23:32 28.03.2017.

Kao što napisah (prije no što su zbrisali,) mediji uzdižu tog lika i djelo to statusa zvijezde; u jutarnjem ima 4-5 članka o njegovom liku i djelu, ovdje također 3-4, u njuškalu pogledah objektive za fotoaparate, kad na svakoj stranici uz oglase, ima "oglas" o toj zvjezdi, koja je preko noći postala kultna. U bivšoj Yugi barem bi takve "pojeo mrak" i nitko se ne bi naslađivao čitanjem njihovih "poduhvata." Ovo samo daje poticaj nesređenim mladima:"vidi šta je on napravio, mogu i ja, postat ću popularan, pisat će o meni, ja ću i snimiti video i stavit na jutubu." Ajmo sutra nastavak promiđbenih trakavice-članaka.

VL
MP
mparac3
17:48 28.03.2017.

Ubojstva jesu počinjena na podmukao, ali ne i na okrutan način. Okrutno ubojstvo je ono u kojemu žrtva pati, a iz samog priopćenja izdatog od strane MUP-a, jasno je da su obje smrti bile trenutne, i bez da su žrtve patile... Riječ je o tzv. "običnim ubojstvima", koja svakako nisu počinjena bez dubljih motiva, ma kakvi isti bili...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.